Guest Shredding Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 chitarist 11 ani experienta scule harke gt100 head cu cabinet procesor korg ax5 g chitara jakson doza neck dimartzio brige seymour duncan sh6 duncan distors caut trupa pentru metale grele gen lamb of god pantera etc tel:0729012728 ms fain astept sa ma sunati
Guest Shredding Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 cant si cu incepatori mergem la studio dam o proba si se rezolva
Guest Shredding Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 cand la electrica de la 12 ani si am cantat la acustica de la 5 ani deci cam deduceti voi cati am da vreau ceva serios ceva calumea nu trupe de-ean tranta
simon laszlo Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Salut,te-ar interesa o trupa de thrash,noua ne-ar inca un chitarist,nu avem atata exp ca si tine dar cantam aprox. 4-6 fiecare, dami add pe unionflyer13@yahoo.com si discutam in detaliu
crysy Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Salut,spune-mi piese comerciale,faci? Cam ce canta Hazard! si daca te descurci cu solistica,as avea nevoie de un chitarist pt. CAMPIA TURZII,unde se va canta incepand din octombrie la un restaurant in fiecare sapt. vineri si sambata! Bineinteles pe bani! Relatii la tel. 0740.773.701 sau e-mail cristiantudor72@yahoo.com Multumesc!
Recommended Posts