Guest Kerro Panille Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 (edited) Am 27 de ani si cant la chitara acustica din 2005. Sunt mai mult poet decat muzician, dar sunt constient ca nu citeste nici dracu poezie, asa ca m-am gandit ca ar fi mai usor de inghitit sub forma de cantece. Am compus un cantec, pe urma altul, fara sa-mi doresc sa ajung undeva, si intre timp s-au strans in jur de 40. Nu pot canta singur pentru ca nu prea am voce, chiar daca incerc sa ma screm in continuare, si decat sa ma chilianizez si sa masacrez muzica m-am gandit ca cea mai buna solutie ar fi sa gasesc oameni care sa ma ajute in demersul meu (pseudo, pana cum) muzical. N-am chitara electrica, dar ma chinui sa strang bani pentru acest scop nobil. Momentan cant o specie de folk cu schimbari de ritm dubioase din lipsa de instrument mai bun, dar am idealuri marete. Ascult New Model Army, Noir Desir, Parazitii, Therion, Tool, Omul cu sobolani, Pearl Jam, Dog Fashion Disco si alte chestii care nu se prea imbina unele cu altele. Din diverse motive, multe versuri sunt anti-religioase. Astept doritori (locuiesc in Bucuresti momentan) ym id: multrahatpentrunimic Edited September 5, 2011 by Kerro Panille
Guest Kerro Panille Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 (edited) arata-ne o poezie Ascult si ma supun: Corpul se strică pe parcurs şi-o să rămânem fără puls vegheaţi de cârduri de momâi - îţi sugerez să nu rămâi călăi călâi pe cai gheboşi butuci pătaţi şi noduroşi coloşi, liliputani, toţi trişti priveşti în gol şi nu te mişti se schimbă lin, ca-ntr-o romanţă transumanismu-n transhumanţă şi mă ia pe nepregătite mentalitatea taci şi-nghite vor face seceri din tendoane şi-apoi vor dezmembra ciocane îl văd pe margine pe gâde cum șede molcom şi-mi surâde Prevăd alt viitor hidos condus de ştromeleagul gros muşte ce năpădesc un bec în timp ce trântorii petrec Cabluri înăbuşă oraşul ai şanse mari să-ţi găseşti naşul zvâcnind în ştreangul altui naş sau cu dosar pentru ultraj vămuitorii vămuiesc şi viermii de rând viermuiesc în vârf, familia divină hai la palat să luăm lumină! văd în gradina un boboc crescând firav lângă chiştoc popor crescut în plin mister florile-s dalbe, leru-i ler mai văd la margine de drum un pom stricat şi-un om nebun cu şliţul desfăcut, atent întors cu tâlc spre parlament E-o primăvara necesară să-nmugurim cretini la ţară deconspiraţi în nesimţire haide, Costică, hai, Zamfire! ah... sunteţi toţi sub patrafire Edited September 6, 2011 by Kerro Panille
Safa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Ar fi mai bine daca ai folosi rima incrucisata
Guest morrissey Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 salut, am 31, cant de la 6 ani la chitara, am cantat cu oaia neagra, acum fac niste experimente(electro alternative), cant cu chitara, kaoss pad, laptop(ableton live), sunt interesat de o colaborare.
Guest Kerro Panille Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 salut, am 31, cant de la 6 ani la chitara, am cantat cu oaia neagra, acum fac niste experimente(electro alternative), cant cu chitara, kaoss pad, laptop(ableton live), sunt interesat de o colaborare. @Safa: Versurile astea asa mi-au venit si mi se pare ca se muleaza bine pe melodie. Nu folosesc des rima incrucisata in versuri atat de scurte, dar aici se potriveste. @morrissey: uite un exemplu de piesa (in viziunea lui Alex Dragomir) la care mai trebuie lucrat pentru ca nu respect acelasi ritm throughout la acustica si ma mai incurc: http://soundcloud.com/dheudeghetlaust/conteaza. Scuze ca raspund asa tarziu, o luna si ceva n-am avut net. Daca te intereseaza, hai sa facem ceva
Recommended Posts