DRoland Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 (edited) Dupa cum spune topicul caut in CLUJ chitarist, clapar si tobosar pentru o trupa noua. Pana acuma in alcatuirea formatiei intra vocal si chitara bass amandoi studenti in Cluj. Vrem proiect propriu dar la inceput vom incepe cu coveruri axat pe gen: Bon Jovi, Aerosmith, Kings of Leon, Billy Idol etc. Pentru intrebari si mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati pe YM: dan.rroland Edited September 4, 2011 by DRoland
DRoland Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 chitarist si clapar numa! Backing vocals big +++++++
StevieKing Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 salut cam ce varsta aveti?cate repetitii sunt pe sapt?aveti experienta?mersi.Istvan
DRoland Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Salut! Eu am 20, basistul 19 la fel si tobosarul. Inca nu am hotarat repetitille pt ca vrem sa fim in formula completa dar in mare cam 1-2 pe saptamana. Experienta avem fiecare.
Paul F Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dupa cum spune topicul caut in CLUJ chitarist, clapar si tobosar pentru o trupa noua. Pana acuma in alcatuirea formatiei intra vocal si chitara bass amandoi studenti in Cluj. Vrem proiect propriu dar la inceput vom incepe cu coveruri axat pe gen: Bon Jovi, Aerosmith, Kings of Leon, Billy Idol etc. Pentru intrebari si mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati pe YM: dan.rroland Salut ,ma numesc Paul sunt din Turda,oras f aproape de cluj,oricum vin in cluj aprox de 3 ori pe saptamana,cant la chitara electrica si clasica,ma pregatesc pt conservator,anuntul vostru mia atras atentia deoarece varstele sunt apropiate (eu sunt clasa a12a) si genurile muzicale foarte accesibile, angels_dont_kill@yahoo.com e idul meu,sau ma puteti contacta la 0741734055 ,multumesc si sper sa ne auzim,salut este o mostra ,o piesa compusa si inregistrata de mine de la zero,poate va ajuta sa va faceti o idee
dzsoe Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 mai e valabil? chitarist cu vreo 4 ani de experienta
Recommended Posts