www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cateva Inregistrari Live


Alex_Silva
 Share

Recommended Posts

Mie îmi place cum a ieșit. Parcă a lipsit ceva agresivitate și atitudine din partea instrumentiștilor. E greu de explicat și definit ce vreau să spun exact, dar să zicem că de la mine nu s-a văzut foarte clar că vă place ce faceți și sînteți siguri pe voi.

 

Iar apoi, cu tot respectul, vocalul mi s-a părut slăbuț... Cel mai bine cred că a sunat pe Fade to Black și ceva-ceva pe Aces High, dar, în rest, nu mi s-a părut că a interpretat versurile prea bine, nu prea a avut inflexiuni ale vocii și nici chiar forță. Poate cel mai clar se înțeleg comentariile mele cînd revedeți Paranoid, cînd, la finalul versului nu a punctat din voce ultimile cuvinte, cum face chitara (Finished with my wo-man 'cause she couldn't help me with---my---mind etc.).

 

Cu toate astea, sincere felicitări în primul rînd pentru îndrăzneala de a ieși pe scenă, care lipsește din ce în ce mai mult trupelor la început! A sunat chiar bine, dată fiind lipsa de experiență și ștacheta ridicată destul de sus din cauza melodiilor alese!

 

Doar părerea mea, dar țineți cont că sînt cu mult mai afon decît voi și nici n-am trupă, deci poate nu realizez exact care sînt provocările și problemele specifice.

 

În concluzie, BRAVO!

 

P.S. Offtopic: m-am uitat pe înregistrările tale de pe YouTube, acum chiar privesc When a Blind Man Cries. Folosești un procesor+monitoare sau boxe? Dacă da, vrei, te rog, să îmi spui modelele, și procesorul, și boxele? Mersi.

Edited by Adi M
Link to comment
Share on other sites

In inregistrarea de la When a blind man cries am folosit procesorul Korg Ax5g trecut prin calculator si foloseam boxele calculatorului iar negativul era trecut prin boxele din spatele meu. IN inregistrarile mai recente foloseam procesorul trecut printr-un Marshall mg15 si in vreo 2 inregistrari un Fender fm 212 r. Intr-adevar multa lume ne-a spus despre problema cu vocalul si incercam sa rezolvam asta cat de curand.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.