catalin_2000 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 trupa de cover din Bucuresti cautam basist ,clapar backing vocals fete cat si baieti fara experienta de scena incepatori cei interesati sunt rugati sa scrie la catalin@europa-b.ro sau aici
catalin_2000 Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 asa greu este de gasit nici incepatori numai sunt totusi astept
Pit Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Cred ca mai sunt si incepatori, totusi. Dar probabil sunt plecati in vacanta, sau n-au chef sa caute formatii pe caldura. Si apoi, stii cum e! Chiar si un incepator, vrea intr-o trupa cu experienta probabil, ca sa fure meserie de la presupusii maistrii. ... Sau ce stiu eu, nu? Poate pan' la urma e asa cum zici tu si chiar nu mai exista incepatori, au devenit toti avansati intre timp. Ha-ha! Keep diggin'!
catalin_2000 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 nimeni nu vrea sa invete sa nu se inteleaga gresit noi nu suntem incepatori suntem dispusi sa acceptam incepatori ca sa invete si ei deci mai asteptam
Guest hardworking Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 eu as vrea dar sunt din sv...si am un repertoriu de vreo 35 de piese pe care le interpretez acapella fara nici un fel de problema+ what ever u would want me to sing! Cum puii mei toate ofertele sunt in Bucuresti si Cluj?Deja incep sa ma enervez...ceva mai aproape nu exista?
Recommended Posts