Guest mirciu Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Basist cu experienta, instrument si amplificator caut trupa in timisoara pe urmatoarele genuri: Audioslave - revelations Jamiroquai - white nuckle ride Incubus - look alive RHCP - tell me baby
Pit Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Adica mai exact ce genuri? Nu sunt din Timisoara, dar de curiozitate, ca sa-mi verific talentul de identificare a genurilor. Audioslave ce e? Rock nu, hard-rock? Jamiroquai ce e? Nu pot sa-mi dau seama. Incubus, un fel de rock experimental, nu? RHCP, tot un fel de rock, nu? Mai corcit un pic.
Guest mirciu Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Audioslave e alternative, incubus e alternative, rhcp e funk rock, jamiroquai e funk. (scrie in titlu caut trupa funk/alternative) Adica mai exact ce genuri? Nu sunt din Timisoara, dar de curiozitate, ca sa-mi verific talentul de identificare a genurilor. Audioslave ce e? Rock nu, hard-rock? Jamiroquai ce e? Nu pot sa-mi dau seama. Incubus, un fel de rock experimental, nu? RHCP, tot un fel de rock, nu? Mai corcit un pic.
Pit Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Audioslave e alternative, incubus e alternative, rhcp e funk rock, jamiroquai e funk. (scrie in titlu caut trupa funk/alternative) Ah, la naiba! Am nimerit numai 20% si nici acolo n-am fost sigur. Si nu era vorba de ce fel de trupa cauti tu, ci era vorba despre identificat genurile; ce reprezinta pentru mine ceva, fata de ce reprezinta pentru altii.
Recommended Posts