johnu1 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 felicitari pt. ceea ce ai reusit sa faci aici..cat despre joe tot astept ca cineva de la noi sa-i faca o oferta generoasa pt. ca merita si sa vina si la noi...
Guest Flopetz Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 mama cred ca toni plange de fericire cand se uita pe aici super sunteti toti misto stiti aprecia super fratilor
Killahead Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Nu plang de fericire dar zambesc satisfacut! E dragut sa faci un lucru bun!
Guest Flopetz Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 da asa e da oricum e frumos si ce se intampla pe aici :) m-as simti si eu f f bine sa mi se intample ce ti se intampla tie peace
bozo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ff fain! daca vine in romania vin si eu !(n-am mai ascultat de cel putin11 ani dar imi placea )
Guest Xirallic Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Stiti sondajul ala de pe TVR cu "Cel mai mare roman"? Eu il votez pe Toni. si eu la fel. putem oare?
Killahead Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 De pa pagina clubului Garage, MULTE POZE (Va multumesc pentru feedback! Apreciez asta!)
Guest DarkMan2004 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 (edited) FELICITARI...buna treaba P.S.: si-asa am ibanezul in stanga mea :) Edited June 29, 2006 by DarkMan2004
John Petrecce Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 De pa pagina clubului Garage, MULTE POZE (Va multumesc pentru feedback! Apreciez asta!) Ceau Toni! Am vazu t si eu pozele si am ramas cu gura cascata dar masajul n-am reusit sa-l descarc. Ma intreb cum gasesti atata timp sa te implici asa mult. Oricum felicitari si ne vedem in Resita! si eu la fel. putem oare? Subscriu!
Killahead Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Draga John, le am, doar stii asta!! (glumeam... nu e mare lucru, conteaza sa ai cunoscuti care iti sunt datori .....iar glumesc) Stiti sondajul ala de pe TVR cu "Cel mai mare roman"? Eu il votez pe Toni. (o noua gluma) Pai faceti o petitie la TVR sa ma bage si pe mine acolo. Multumesc oricum de apreciere!!!
John Petrecce Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 (o noua gluma) Pai faceti o petitie la TVR sa ma bage si pe mine acolo. Pai am vrea noi da mi-e teama ca acolo sunt inclusi cei post-mortem sau aia cu pile...
Killahead Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 (o noua gluma) Pai faceti o petitie la TVR sa ma bage si pe mine acolo. Pai am vrea noi da mi-e teama ca acolo sunt inclusi cei post-mortem sau aia cu pile... Atunci lasa, mai bine nu. Mai e (putin) timp Totusi, daca stau sa ma gandesc, PILE RULZZZ!!!!
Guest dadius Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Au fost mici exceptii da' astia care-s mai tari n-ar veni niciodata. Shakira vine la Timisoara din cate stiu. E destul de mare nu? Aici poti vedea cam cat de mare este . Inca nu imi vine sa cred ca vine in Romania un artist care este "fruntas" in toate topurile din lume.Ma refer ca vine acum nu peste 20 de ani . Nu are nici o legatura cu forumul nostru dar oricum este de salutat zic eu. Si faptul ca vine in Timisoara (si nu in alte "parti" ) ma face fericit dea dreptul. PS Scuze daca am fost offtopic.
Recommended Posts