Guest Yleny Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Va rog foarte mult, daca exista printre voi careva care are o chitara acustica de care nu mai are nevoie si de care se poate desparti usor, anuntati-ma si pe mine... Stiu ca am cam mult tupeu sa pretind o chitara moca.... ideea e ca nu imi permit sa imi cumpar una si am vazut ca uneori mai exista oameni care doneaza instrumente muzicale... Daca ma poate ajuta cineva anuntati-ma va rog la adresa de mail urban.flower@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zippy Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Incearca la categoria "Mica publicitate".Cred ca acolo ai avea mai mult succes;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sammy M. Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Incearca la categoria "Mica publicitate".Cred ca acolo ai avea mai mult succes;) Nu cred ca la "Mica Publicitate" e cel mai bun loc. Acolo se fac tranzactii.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yleny Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Multumesc de sfat... daca cumva stiti o persoana care ma poate ajuta... nu ezitati sa ma informati ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 S-a mai lansat un topic recent pe tema asta http://forums.rgc.ro/topic/61317-cine-are-posibilitatea-sa-imi-doneze-o-chitara/ , insa nici userul respectiv nu prea a avut noroc.In romania merge mai greu cu faptele bune ... insa sper sa ai noroc si sa iti gasesti una.Numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts