Heruvimium Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Vand sintetizator profesional Roland JX3P, in stare foarte buna, cu hard case original ROLAND, adus din Anglia acum 2 saptamani. Pretul este de 490 euro , negociabil. Poze reale ale instrumentului, atasate.
Calin ILIE Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Daca nu gasesti un client mai bun, eu ofer 250 euro.
Heruvimium Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 multumesc pt oferta...insa nu pot accepta sub 400 euro...are si cutie originala , a fost luat la pachet de nou asa....si e si in stare super...initial l-m luat pt mine, si nu il dau sub 400 euro decat daca iau altceva intre timp ca substitut. cu respect =Mihai=
Heruvimium Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Datorita unor achizitii recente sunt nevoit sa dau pretul un pic mai jos . Pretul nou este de 390 euro tot pachetul. 380 euro !
Calin ILIE Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Revin tot eu: daca nu gasesti un client mai bun, eu ofer 250 euro.
Heruvimium Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Revin tot eu: daca nu gasesti un client mai bun, eu ofer 250 euro. V-o pot lasa la 300 fara cutie, sau 340 cu tot cu ea. De la 450 cat am cerut, am lasat 150, cred ca puteti si d-voastra sa mai puneti inca 90 euro ,a sta daca nitr-adevar va doriti instrumentul...daca vreti dati-mi adresa de mail si va trimit demo, va puteti face o idee mai clara despre cat de bine arata clapa si cum functioneaza..Merge impecabil, inclusiv unitatea Chorus. cu respect =Mihai= V-o pot lasa la 300 fara cutie, sau 340 cu tot cu ea. De la 490 cat am cerut, am lasat 150, cred ca puteti si d-voastra sa mai puneti inca 90 euro ,a sta daca nitr-adevar va doriti instrumentul...daca vreti dati-mi adresa de mail si va trimit demo, va puteti face o idee mai clara despre cat de bine arata clapa si cum functioneaza..Merge impecabil, inclusiv unitatea Chorus. cu respect =Mihai=
Calin ILIE Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 V-o pot lasa la 300 fara cutie, sau 340 cu tot cu ea. De la 450 cat am cerut, am lasat 150, cred ca puteti si d-voastra sa mai puneti inca 90 euro ,a sta daca nitr-adevar va doriti instrumentul...daca vreti dati-mi adresa de mail si va trimit demo, va puteti face o idee mai clara despre cat de bine arata clapa si cum functioneaza..Merge impecabil, inclusiv unitatea Chorus. cu respect =Mihai= V-o pot lasa la 300 fara cutie, sau 340 cu tot cu ea. De la 490 cat am cerut, am lasat 150, cred ca puteti si d-voastra sa mai puneti inca 90 euro ,a sta daca nitr-adevar va doriti instrumentul...daca vreti dati-mi adresa de mail si va trimit demo, va puteti face o idee mai clara despre cat de bine arata clapa si cum functioneaza..Merge impecabil, inclusiv unitatea Chorus. cu respect Salut, cutia nu ma intereseaza, raman la oferta initiala. Cu respect, Calin =Mihai=
Heruvimium Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Domnule Calin, fara suparare, insa fara 300 nu o dau clapa ...eu daca raman cu case ul ce fac cu el ? ... Daca eu am lasat asa mult din 490 euro, cred ca daca va intereseaza cu adevarat puteti pune inca 50 euro sa o luati...e in stare foarte buna, si nu pot sa o dau asa ieftin...daca vreti asa bine, daca nu, e ok, oricum, eu am inceput un studio in care vor mai fi un Roland Juno 60 sper, dup ce o sa mi-l trimita prietenul din Anglia, e dus la un service specializat acolo, am un Lexicon LXP1 unitate de efecte super, pt JX3P, suna foarte bine prin efecte JX3P-ul, mai am un XP 50, un Ensoniq ESQ 1 destul de bun, deci nu e musai sa le dau..daca primesc un pret ok, bine, daca nu, eu le tin pt mine cu respect =Mihai= eventual castigati din transport, X5 e foarte usor, si daca vi le trimit pe ambele, iesiti cu max 20-30 euro transportul, deci vreo 20 euro castigati oricum, ar trebui in realitate sa mai puneti aprox 30 euro ...insa d-voastra decideti cu respect =Mihai=
Calin ILIE Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Domnule Calin, fara suparare, insa fara 300 nu o dau clapa ...eu daca raman cu case ul ce fac cu el ? ... Daca eu am lasat asa mult din 490 euro, cred ca daca va intereseaza cu adevarat puteti pune inca 50 euro sa o luati...e in stare foarte buna, si nu pot sa o dau asa ieftin...daca vreti asa bine, daca nu, e ok, oricum, eu am inceput un studio in care vor mai fi un Roland Juno 60 sper, dup ce o sa mi-l trimita prietenul din Anglia, e dus la un service specializat acolo, am un Lexicon LXP1 unitate de efecte super, pt JX3P, suna foarte bine prin efecte JX3P-ul, mai am un XP 50, un Ensoniq ESQ 1 destul de bun, deci nu e musai sa le dau..daca primesc un pret ok, bine, daca nu, eu le tin pt mine cu respect =Mihai= eventual castigati din transport, X5 e foarte usor, si daca vi le trimit pe ambele, iesiti cu max 20-30 euro transportul, deci vreo 20 euro castigati oricum, ar trebui in realitate sa mai puneti aprox 30 euro ...insa d-voastra decideti cu respect =Mihai= Ok, hai sa vorbim luni la telefon si lamurim lucrurile! Ma intereseaza si Juno 60! Ai telefonul meu?
Heruvimium Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Nu am numarul d-voastra, eventual daca mi-l puteti da aici, bine, daca nu pe mail electrosfera2004 pe yahoo com. cu respect =Mihai=
Heruvimium Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 UP!, vand si separat, cutia...cutia la pret de 85 euro negociabil...e cutie originala pt jx3p, deci pt alte clape nush cat s-ar potrivi, dar pot masura....e in stare foarte buna, chiar daca are aceeasi vechime ca si clapa Okazie ! 365 euro cu tot cu toc! produsele sunt in stare foarte buna !
Heruvimium Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Comic, de la 340 de euro ai "lãsat" la 365 , multumesc de atentionare, acu am vazut si eu, in acea zi am postat anunturi pe mai multe site uri unde am pus preturi un pic mai mari. deci pretul este de 340 euro putin negociabil cat de curand sper sa reusesc sa postez si un video cu clapa , suna super, si functioneaza toatete butoanele, am editat si cateva sunete, si valorile ruleaza cum trebuie, etc
Heruvimium Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 UP! 315 euro, clapa plus hardcase ! URGENT;)
Greatleo Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Buna.Mai este valabil anuntul?Sant interesat de clapa.Ma puteti contacta la tel 0723.432906 si putem discuta mai multe detalii.
Heruvimium Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Te-am sunat azi, duminica 27.11 13:13-13:16 doua apeluri, nu a raspuns nimeni...ai mesaj pe pm, continuam pe adrese de mail cu poze video si restul
Heruvimium Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KQzJXWLn7y8 un video cu clapa la vanzare
Greatleo Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Mersi mult Mihai.Am primit totul pe e-mail,este OK,tinem legatura.Ramane cum am vorbit.Cu stima,Leo
Heruvimium Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 S-a dat...se poate inchide..multumesc RGC
Recommended Posts