Guest Andyyy Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Salut guitarist friends !!!! Unde pot gasi un magazin de muzica in craiova???? eu sunt din slatina dar dn cate stiu aici nu gasesc. p.S:scz daca nu am postat unde trebuia :o3
eduard.alexandru Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Nu sunt din Craiova, dar uite ce am descoperit utilizand Google: http://muzica1.upub.ro/
Guest Sorin Guitar Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Salutare ! Uite un site de muzica si instrumente muzicale www.ministore-shop.ro care livreaza in toata tara.Sunt din Slatina, de ce anume ai nevoie poate te pot ajuta eu.Numai bine Salut guitarist friends !!!! Unde pot gasi un magazin de muzica in craiova???? eu sunt din slatina dar dn cate stiu aici nu gasesc. p.S:scz daca nu am postat unde trebuia :o3
Guest Andyyy Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Salutare ! Uite un site de muzica si instrumente muzicale www.ministore-shop.ro care livreaza in toata tara.Sunt din Slatina, de ce anume ai nevoie poate te pot ajuta eu.Numai bine De un procesor decent ca pret si care sa-l pot folosii timp indelungat pentru studiu si nu numai.
Recommended Posts