Guest demon981 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Am cumparat recent de la muzica o chitara si un amplificator.problema e ca imi falseaza chitara.si asta deoarece tasta a 5-a e mai jos decat celelalte.o pot scoate cumva si sa o mai ridic?
mega.deb Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 daca ai cumparat recent chitara de la muzica .... nu ar trebui sa aiba garantie p.s. despre ce "scula" vorbim ?
Guest demon981 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 ba da, am garantie, dar parca vad ca o tin aia acolo vreo 2 luni... chitara e behringer
malex Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 (edited) Am cumparat recent de la muzica o chitara si un amplificator.problema e ca imi falseaza chitara.si asta deoarece tasta a 5-a e mai jos decat celelalte.o pot scoate cumva si sa o mai ridic? sigur nu e a 6-a mai sus? ... c-ar fi o idee mai simplu... du-o la garantie, ca altfel te cam pishi pe banii care i-ai dat pe vasla Edited June 23, 2006 by malex
Guest demon981 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 cred ca asa am sa fac malex incercam sa-mi bat eu capul cu ea dar nu vreau sa o stric am incercat sa o reglez asa cum zici tu.dar nu se poate.oricat as ridica corzile tot degeaba.mai bine merg si le dau cu ea in cap.
John Petrecce Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 cred ca asa am sa fac malex incercam sa-mi bat eu capul cu ea dar nu vreau sa o stric am incercat sa o reglez asa cum zici tu.dar nu se poate.oricat as ridica corzile tot degeaba.mai bine merg si le dau cu ea in cap. Cu scosu' tastelor e bataie de cap. Daca nu ti-o primesc inapoi incearca la vreun lutier ca se pricep maI BINE
Guest demon981 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 mersi riffsjohn.sti cumva tu pe cineva care ar putea face asta? asa arata ce mi-am luat.stiu ca e slaba, dar nu am avut bani de ceva mai bun.oricum,sunt la inceput.cant de 1 an si jumatate.am inceput pe acustica.si de 2 sapt am luat-o pe asta.ca am vrut sa trec pe electrica.cred ca am facut bine.
mega.deb Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 du-o inapoi si fa scandal pana ce ti-o repara ? Ai dat un ban, NU ? N-o fi ea Fender dar faptu ca falseaza e un DEFECT deci nu ar trebui sa comenteze nimeni cand te vei prezenta cu chitara la magazin!
Guest demon981 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 sa sti ca ai dreptate.merg luni sau marti la ei.
Guest Baumwolle Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 chitara e behringer asa arata ce mi-am luat. Cred ca omul ne-a spus foarte clar ca are un Behringer.
Recommended Posts