Guest burny Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Salut...Ma numesc Iliescu Ciprian am 18 ani si sunt din Breaza, Jud. Prahova. Caut o trupa serioasa de preferat din localitatile Breaza, Comarnic, Cornu, Campina si imprejurimi.Sunt chitarist ritm/solo si vocalist, am calitati si de basist, insa nu dispun de instrumentul necesar la momentul de fata ... Genurile abordate de mine sunt heavy metal, thrash, hardrock, blues, jazz,raggae, punk, punk rock, pop rock, nu-metal etc... La momentul de fata am cantat in trupa hybris-Campina( genul principal heavy metal) si in trupa Wings-Breaza(genul principal pop rock). Experienta in domeniul muzicii: -- 5 ani chitara --1 an chitara clasica --2 ani chitara acustica --2 ani chitara electrica inclusiv chitara bass - 2 ani canto voce-- cu accent pe vocea de tenor Vreau o colaborare serioasa cu o trupa serioasa bazata pe respect si incredere. Mentionez si faptul ca nu vreau o trupa doar de dragul de a fi intr-una...Vreau sa realizam ceva, sa muncim, sa colaboram si cine stie poate un album ceva la scara mai mare De asemena sunt deschis catre toate genurile enumerate mai sus si altele desigur burning.lord id-ul meu si 0727522357 numarul de telefon Astept raspuns:)
Pantherah Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Pacat ca nu stai in apropiere de Deva pentru ca am o trupa si avem nevoie de vocalistoricum succes
Guest burny Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Pacat ca nu stai in apropiere de Deva pentru ca am o trupa si avem nevoie de vocalistoricum succes Distanta e mereu cel mai mare impediment crede-ma
Pantherah Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Distanta e mereu cel mai mare impediment crede-ma Stiu si ii naspa
Recommended Posts