skaloo Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 (edited) Suntem din Bucuresti, generic cantam rock, dar cu influente din cat mai multe stiluri muzicale. Ne compunem melodiile si avem deja un set de aproape o ora cu care si concertam. Trupa e formata din doua chitari, toba si voce. Deocamdata. Cautam bassist, dispus sa dedice timp si mai ales suflet. Noi ne luam placerea in serios. Ca sa va faceti o idee despre noi, ascultati pe pagina facebook un demo realizat la sala de repetitii: http://www.facebook.com/pages/Trupa-Rock-Paper-Scissors/128980267175777 (Derulati mai jos in pagina) Scrieti-ne la adresa rpsband@yahoo.com . Puteti lasa si un nr. de telefon ca sa discutam mai usor. Edited June 29, 2011 by skaloo
Victoras Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 ma bag eu la bas , dar imi puteti oferii instrumentul (eu cant la chitara ,fac si bas dar nu am) ?
skaloo Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 pentru cand o sa ne cunoastem la sala am putea face rost de un bass...noi la sala avem doar amp oricum daca ar fi sa fie ar trebui sa-ti cumperi bass
Recommended Posts