www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

skaloo

Active Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

skaloo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. skaloo

    Animatie

    N-am mai avut rabdare si facut noi ceva mai empiric asa :). Asadar nu mai este urgenta , dar nevoie sigur o sa mai fie. Aici este ce ai iesit :
  2. skaloo

    Animatie

    Caut o persoana care stie sa lucreze cu programe simple de animatie in vederea conceperii unui videoclip pentru o piesa deja facuta. Urgent P.S.: Cred ca ar fi bine venit aici un topic rezervat pentru asa ceva
  3. A fost retastata. Se poate proba in Bucuresti Drumul Taberei. Eu zic ca este o chitara foarte buna pentru acest pret. O vand pentru ca mi-am cumparat un Gibson si vreau sa mai imi cumpar chestii precum cabluri, stative de microfon, alimentatoare pentru pedale....
  4. mai este valabil? daca da pune o poza te rog.
  5. De unde stii ca nu am trecut deja? Ma cunosti? O cunoaste cineva pe fata asta? nu va mai dati cu parerea si nu mai jigniti alti oameni doar pentru ca va credeti voi experti in alcatuirea si formarea unei trupe si relatiile dintre membrii ei. marcel... vorbeste in numele tau! Nu cred ca i-ai intrebat pe toti instrumentistii de pe forum daca meme le provoaca antipatie....... "cautam", "noastra" ....sunt curios la cine te referi.
  6. Bafta la cautari si lasa-i in pace pe rautaciosii astia ..ai zis ce ai vrea sa canti, cati ani ai si de unde esti. cine e pe aceiasi lungime de unda cu tine o sa te contacteze . iar atitudinea gen "prea multe intrebari" mie imi place si mi-ar placea sa o intalnesc mai des.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.