www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

- Nume echipament - Epipphone Wilshire 66' , fabricat 2010

- Pret - Nou - 1225RON

- De la cine / De unde a fost cumparat - Guitar Shop Bucuresti

- Caracteristici - Chitara este foarte usoara, este "aged cherry"(arata fain), 2 NY mini-humbuckers, 22 taste cu rosewood fingerboard(nu palisandru,ala e altceva), tune-o-matic corp si gat mahon, set-in/ glued it neck, 2volume, 2 ton-uri (pt nec si pt bridge), 3 way toggle.

- Cum suna / Cum se comporta - Neamplificata se aude destul de tare si are un sustain rezonabil, sta acordata bine....deci nu se dezacordeaza dupa primul bend...Amplificata se comporta foare bine pentru pretul dansei, are un sunet vintage, iar dozele nu au hum sau brum ca la P-90-uri.Doza de bridge poate fi foarte agresiva..dar se descurca si pe blues, in middle are un ton caldut...dozele se imbina perfect, in neck este un sunet classic de tele...sau de strat (depinde de volumul ton-ului).Avand 2 butoane de volum poti scoate destule tonuri cu ea.

- Parti bune / Parti rele - Bune:-gatul este foare "gras" (gen Les Paul anii '58)

-sunetul poate fi caldut sau foarte agresiv

-arata bine

Rele:-pe freturile de sus (20-22) cand faci bend cu vibrato se opreste sunetul...(cred ca e de la schimbarea de vreme:D)

- Impresie generala - Este o chitara versatila, frumoasa si suna foarte bine (mai ales pe amp-uri mari)

Nota: 9.6/10

Guest Baumwolle
Posted

Rosewood și palisandru sunt unul și același lucru, doar cã în limbi diferite.

  • 10 months later...
Guest Stacheldraht
Posted

Am gasit demo-ul asta pe net. Super chitara, sa o stapanesti sanatos :)

 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.