www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vlahia Folk Festival


Guest STH
 Share

Recommended Posts

Primaria Moieciu, în parteneriat cu Asociația Respect ºi pensiunea Vlahia Inn, organizeazã cea de a 2-a ediție a festivalului-concurs “Vlahia“. Festivalul se va desfãºura în perioada 1, 2, 3 iulie 2011 în localitatea Moieciu de Sus, pe un platou, în apropierea masivului Bucegi.

 

Concursul se adreseazã atât celor care obiºnuiesc sã ducã o chitarã cu ei atunci când pleacã pe trasee montane, cât ºi celor care pot interpreta pe o scenã minim 3 melodii live. Nu exista limita de varsta.

 

Concurenții vor completa formularul de înscriere ºi vor trimite un demo pe adresa office@asociatiarespect.ro care sã cuprindã 2 melodii imprimate chiar ºi pe telefonul mobil, pe camera video, în orice condiții tehnice, în formate digitale, mp3 etc., sau sã indice un link cãtre o adresã de internet unde se pot gãsi materialele lor. Melodiile pot fi interpretate vocal, vocal-instrumental, de cãtre un singur artist sau de un grup. Nu se admite folosirea negativelor, toatã interpretarea va fi live.

 

Materialele primite pânã la data de 15 iunie 2011 vor fi punctate de un juriu, iar în urma acestei proceduri se va publica pe site-ul www.asociatiarespect.ro lista cu participanții la festival.

 

Participanții vor prezenta în concurs trei melodii din repertoriul național, internațional sau propriu. Juriul va lua în considerare capacitatea concurenților de a transmite mesajul melodiilor.

 

Se vor acorda urmatoarele premii:

 

Trofeul ” Vlahia ” – 600 Ron

Premiul I – 300 Ron

Premiul II – 250 Ron

Premiul III – 200 Ron

 

Vor mai fi premii speciale, acordate de juriu, presa, public, sponsori, televiziuni ºi radio. Toți participanții vor primi diplome de participare. Se asigurã participanților, la cerere, cazare ºi masã la preț redus.

 

Orice informatii si/sau suport tehnic prin email la adresa office@asociatiarespect.ro sau tel. 0734 297 097 – 0758 732 210

Persoana de contact : Walter Dionisie walter@walterdionisie.com www.walterdionisie.com

 

 

( http://www.foreverfolk.com/2011/05/31/vlahia-folk-festival.html )

 

Imi pare rau ca nu v-am putut anunta mai devreme de acest eveniment ca sa va puteti inscrie si voi.Poate ca daca dati de Walter o sa va inscrie.

 

Vroiam sa va sugerez sa veniti si sa vedeti,pentru ca o sa fie foarte interesant.O sa fie si debutanti si avansati si poate o sa se puna de o trupa sau ceva.

 

Eu personal voi participa la acest festival in cadrul Grupului Ziurel,un grup de adolescenti "nebuni" dupa folk :lol:.Desigur,vor fi si cateva piese rock.Filmulete cu noi si cu activitatea noastra puteti gasi pe youtube dand un search cu cuvintele cheie "grupul ziurel".Cam atat cu promovarea "micului" nostru colectiv de 20 de oameni :lol:

 

Fie ca sunteti din Cluj,Iasi,Constanta etc. eu zic ca o sa merite drumul si nu o sa regretati,mai ales daca va place folk-ul.Atat am avut de spus.Eu va astept in numar cat mai mare!:D

 

 

 

 

 

Si,inca ceva.Inscrierea(daca reusiti sa mai prindeti) si "uitatul" sunt pe gratis :respect:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.