ShiverMeSideways Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 (edited) Salutare! Sunt Dan din Bucuresti si, odata cu incetarea sesiunii, am iarasi timp pentru a incerca sa ma "lipesc" de o trupa. Iata ce pot face: Tobe Minusuri: - aproape 0 experienta pe instrument, dar stiu ca sunt capabil - nu pot canta prea repede, prea complex sau prea incet - nu dispun de un "vocabular" prea mare de breakuri si batai, de aceea simplific - mai am mult de invatat, trebuie avuta "putintica rabdare" - nu pot bate pedala dubla - nu dispun de tobe Plusuri: - am testat pe mai multe piese si sunt capabil sa bat pana la viteze de Breaking the Law sau Paranoid (tempo 160) si pot - sunt serios, voi repeta, si voi face tot posibilul sa tin ritmul cu piesa, atat cat pot - pentru mine este important sa fiu pe timp - pun feeling atunci cand cant si incerc sa reactionez la ce se intampla in jurul meu Chitara Minusuri: - desi am ajuns la un nivel, mai sunt multe de invatat si descoperit - nu dispun de un echipament prea impresionant Plusuri: - 3 ani si jumatate de experienta pe instrument - dispun de chitara electrica (Jackson JS30KE Kelly), electro-acustica (Stagg), procesor de efecte (Zoom 505II), cat si de amplificator (Laney LX12) si na, cabluri - pot canta, pe langa partile ritm, cat si parti de solistica - sunt serios, voi repeta si voi veni cu temele facute - pun feeling atunci cand cant si incerc sa reactionez la ce se intampla in jurul meu General - incerc sa fiu easy-going si prietenos, vrand sa devin o parte integrata a trupei, nu doar "un angajat" - compun de trei ani atat piese cat si muzica pentru jocuri video - - primul poate fi ascultat aici (toate chitarile sunt inregistrate de mine)- as prefera ca trupa sa aibe si posibilitati de concerte, am cantat in 3 trupe pana acum si de niciuna nu s-a ales vreun concert, doar repetitii si neseriozitate ; la momentul actual, activez ca si chitarist in proiectul pe Internet Pixel Hunt, care evident nu poate canta live - ma pot mula pe aproape orice stil legat de rock, de la blues-rock pana la death metal (mai putin la tobe, unde gama este limitata, evident) - sunt intotdeauna dispus sa incerc inainte sa critic sau sa zic ce pot sau nu pot face Mi-ar face mare placere sa va ajut cu proiectele voastre, fie ca tobar sau chitarist. Daca suna bine si vreti sa stabilim o intalnire/auditie, imi puteti lasa mesaj privat aici sau, (varianta indicata) sa ma contactati pe messenger la id-ul "shivermesideways". Salut! - Dan Edited June 19, 2011 by ShiverMeSideways
ShiverMeSideways Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 S-a rezolvat. Ne vedem pe scena! Cheers!
Recommended Posts