Hix Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 (edited) Aa si btw..vedeti ca-s blond cu ceva pleata iar tata are burtica( pt. o recunoastere mai usoara ) ). Ne vedem la informatii in Gara la 22:30 ! See ya there. Edited June 24, 2006 by Hix
Hix Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Ok, decat o singura persoana a venit la gara. Vreau sa-i multumesc . Ceilalti care totusi mai vor ceva de aici sa-si "confirme" comanda si cred ca le-o voi aduce pt. ca voi avea cu vreo 100$ mai mult decat credeam. Multumesc, Andrei
Guest adym_2000 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ok, decat o singura persoana a venit la gara. Vreau sa-i multumesc . Ceilalti care totusi mai vor ceva de aici sa-si "confirme" comanda si cred ca le-o voi aduce pt. ca voi avea cu vreo 100$ mai mult decat credeam. Multumesc, Andrei Salut! Imi pare rau ca n-am putut ajunge la gara. Daca imi poti aduce totusi corzile de care ti-am spus (Ernie Ball 10 seturi) ar fi super. Daca n-ai bani de 10 seturi, adu-mi cate poti. Tinem legatura! Multumesc! Adrian
gicacontra Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Salut, Daca te mai duci in SUA sau poate ai pe cineva acolo care trimite, cu cat poti aduce acest item ? http://www.musiciansfriend.com/product/Tec...edal?sku=151794
Recommended Posts