nothing_ro Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Nume echipament: Preamplificator Overdrive Pret - 300E De la cine/De unde a fost cumparat - comandat direct de la cel care i-a dat viata: mr. Overdrive Caracteristici: - preamplificator analog, tube powered(4buc. 12ax7) pentru chitara - controlabil MIDI - 99 de preseturi configurabile de catre user - 8 preamp-moduri: 2 tipuri de clean, 2 tipuri de crunch, 2 tipuri de OD si 2 tipuri de Hi Gain - eq pe 3 benzi - fx loop - 5 tipuri de "arome" pt eq - iesire balansata - iesire cu simulare de cabinet(poate fi folosit cu casti in miez de noapte, poate fi bagat direct in mixer) Cum suna/Cum se comporta: - suna absolut perfect, se pot obtine cu el extrem de multe tonuri, combinatia de "preamp-mode" + "eq flavour" imi ofera posibilitati aproape nelimitate: clean uri sticloase, clean uri calde, crunch uri tzepoase, crunch uri blande, OD-uri masive gen marshall, OD-uri mai nervoase gen "hot rodded marshall" si hi gain-uri - il folosesc atat bagat prin power-amp-ul unui marshall superlead 1987(fatza de preamp-ul din amp suna mult mai clar/exact/precis) cat si bagat in placa de sunet(impreuna cu o simulare de cabinet) Parti bune/Parti rele: - nu am gasit pana acum nici o parte rea.. asta din cauza domnului Overdrive care a avut rabdarea sa asculte fiecare moft si fiecare idee, reusind sa faca preamp-ul sa sune exact cum vroiam eu- in peroada in care preamp-ul era in lucru l-am frecat la cap zilnic pe overdrive cu tot felul de intrebari si idei.. cu tot felul de sample-uri ale unor scule.. cu tot felul de idei mai mult sau mai putin bune Impresie generala: - mi se pare scula perfecta: 1) ton obtinut 100% analog dar memorat si "manipulat" digital 2) poate fi folosit cu real succes in placa de sunet, impreuna cu un simulator de cabinet - eu am reusit sa obtin tonuri mult mai bune in acest fel comparativ cu preluarea marshall-ului(+ 2 x 12greenback) cu microfon(sennheiser e906) - aspect exterior impecabil NOTA 10 cu felicitari atat preamp ului cat si lu' overdrive Cateva poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts