Guest messtmm Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Caut instrumentisti pt o trupa deosebita: trupa live + secventiere, arpegiatoare, samplere, efecte in real time etc. Instrumente: toba electronica cu percutie programata, cu posibilitatea de a folosi si alte tonuri (de ex wav-uri din calculator), bas cu modul sampler, chitara cu modul sampler, suflator cu modul sampler (+ saxofon si alti suflatori), clape cu arpegiatoare si secventiere, samplere si sintetizatoare. Se va canta de la Nat King Cole la noutati, adica: jazz, cafe, evergreen-uri, standarduri, ball room, 50's-60's, 70's, 80's, 90's, 2000's, dance, house, latino, reggae, country etc. Piesele proprii vor fi moderne, pop, dance, house, r'n'b, funk, rock etc. cu influente de jazz, clasic, etno si alte genuri, dar cu sound de 2011-2012. Nu exista limita de varsta, nici eu nu mai sunt la "prima tinerete", dar trebuie sa arati modern, "tanar", in trend. Pentru ce se vrea trupa ? Pentru show-biz si tot ce decurge din asta. Am specificat ca vom avea si compozitii proprii, nu numai coveruri. Si da, exista si un posibil contract cu un patron care a investit deja in show-biz si care vrea sa o mai faca. Trupa pe care o are acum nu chiar ceea ce trebuie, iar eu am intrare acolo, atat pot sa spun. Nu e nicio graba, eu plec pt 40 de zile pe un vapor si ma intorc pe 15 iulie. Poate din toamna, sa vedem cum decurg lucrurile... Daca nu, din primavara. Daca nu primesc unda verde de undeva pt trupa asta, atunci nu are rost sa ma apuc de ea... Feel.mp3 Human.mp3 IfTomorrowNeverComes.mp3 ILoveRock'n'Roll.mp3 ISawHerStandingThere.mp3 IWant2BreakFree.mp3 Monalisa.mp3 SaveTheLastDance.mp3 TheFirstTime.mp3 YouCanLeaveYourHatOn.mp3
Recommended Posts