Guest Lestat Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Caut si eu un amplificator in jurul a 3-4 milioane, 15w si cu reverb(preferabil). (Gen Peavy Blazer sau Fender 15G). Multumesc anticipat
Guest ko_g2 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Daca vrei, eu am un amplif pe lampa pt studiu, are 2 canale - distors/clean - cu comutatie la pedala, eff loop si reverb pe arc. E facut de mine dintr-un radio pe lampa foarte aratos Stassfurt 600(daca iti spune asta ceva ). Pot sa te asigur ca e facut FOARTE bine, nu e carpaceala, ca ma ocup de facut amplifuri pe lampi cu distors si modificari/distorsificari de amplifuri pe lampi facute de firme celebre de 10 ani. L-am facut pt mine acum cativa ani, dar in ultima vreme nu ma mai folosesc de el, ca studiul mai nou (din lipsa de timp) reprezinta la mine repetitia cu trupa si concertele. Ampliful are 10W, 2 buc EL84 imperecheate - lampi finale ce functioneaza in regim de trioda (cu posibilitate de modificare la regim de pentoda, astfel puterea creste la 20W), 3 buc ECC83 - lampi de preamp si nu in ultimul rand un EZ80 (pt 20W se schimba la EZ81) - lampa redresoare(rectifier) care ii confera un ton special la volume mari. Pe panoul din fatza este si un "ochi magic" ce functioneaza ca un VU metru. Lampile au pana acum cca 20 ore la activ, deci sunt practic noi. Comenzile sunt: distorsiune, clean gain, low, mid (in 6 trepte), high, presence, EQ type cu 4 pozitii(marshall, peavey si 2 pozitii custom), reverb on/off. Pretul ar fi 500 RON (usor negociabil). Daca te intereseaza iti trimit si poza.
Guest ko_g2 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Pe poza ti-am scris (ce-i drept cam nashpa ) niste explicatii pe unde-s butoanele.
dalv Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 ahahahah e identic cu cel pe care repet eu what are the odds... scuze de offtopic
Guest ko_g2 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ahahahah e identic cu cel pe care repet eu what are the odds... scuze de offtopic Tot de mine ii facut si al tau, doar ca de mai multa vreme, si are o schema mai putin complicata cu finalul original in clasa A cu 1 EL84 de cca 5W. E "modelul" 2.0. Al meu e deja 8.0 La fel scuze de offtopic. Ar mai fi un combo de 10W Panther pe tranzistori, un prieten il are de vanzare la 250RON. Are si canal de drive cu comutatie la pedala.
barbarossa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 iti dau un peavey 258 efx cu 9 efecte pe el 25 w made in usa, cu 7 milioane negociabil. este NOU. la mc music il gasesti cu 1060. daca nici asta nu e afacere...
Guest Lestat Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 iti dau un peavey 258 efx cu 9 efecte pe el 25 w made in usa, cu 7 milioane negociabil. este NOU. la mc music il gasesti cu 1060. daca nici asta nu e afacere... Da ar fi ceva dar e o problema... Aceea ca nu am decat maxim 4 milioane
Guest parly Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 http://forums.rgc.ro/index.php?s=&showtopi...indpost&p=69679
Recommended Posts