Guest budulea Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Se aud mici trosnituri in neck atunci cand folodesc floydul (e normal sau nu)... ma ingrijoreaza!!! ... folosesc floyd ZR ... si daca e vreo problema , cum sa o rezolv Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 (edited) Esti sigur ca "trosniturile" sunt de la neck si nu de la nut? Trus-rodul din neck are rolul de a egala forta rezultata din tensiunea corzilor, deci in momentul in care reduci tensiunea (apesi bratul cordarului), e posibil ca neck-ul sa aiba tendinta de a se curba pe spate; dar nu am mai auzit de o situatie ca a ta. Cand ridici maneta, maresti tensiunea in corzi, deci vei avea o forta rezultanta care trage neckul "in fata". Banuiesc ca ai Ibanez cu neck subtire. Eu tind insa sa cred ca de fapt nu ai bine stranse suruburile de la locking nut si de acolo provine sunetul. Edited May 22, 2011 by draugr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest budulea Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 mersi .. e din nut .. le-am strans dar tot pocnesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrik Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Daca este un sunet ca si cum ar cadea un copac, e de la lemnul de chitara. Cu alte cuvinte un floyd rose pus pe un lemn slab. N-am vazut asa ceva, nici n-am auzit, doar presupun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts