alinu_tau Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 (edited) Este un fel de generator de ecouri si delay destul de vechi (cred) "vintage", nu stiu ce marca e ca nu am auzit de asa ceva (pe el scrie ADRsystem Sound Producer CS-50) are intrare de instrument, microfon, 2 iesiri, o mufa pentru footswich, butoane pt reglaje master volum, volum ecou, numar de repetitii - care se poate duce la infinit - si un swich cu 3 pozitii care nu prea inteleg eu ce face - modifica volumul de amplificare (db???)...cred. Se poate lega si la intrarile de efect din statie sau mixer, eu l-am folosit si asa. Mentionez ca are urmatoarea problema: Trebuie schimbati potentiometrii (toti), ca-s cam dusi... nu cred ca-i mare lucru. Sunt pasionat de neoclassical shred, unde cel mai potrivit e un reverb, deci pe mine nu ma pasioneaza delay-uri dintr-astea psihedelice. Pret 60 ron (aproape moca ) Sau deschis la schimb cu un reverb ieftin (behringer) sau un set de humbuckere + diferenta din partea mea. Contact 0745548262 Alin trimit si clipuri pe mail pentru cine vrea Edited May 21, 2011 by alinu_tau
alinu_tau Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 (edited) scuzati zgomotul de fond.. e de la statie delay.AVI Edited May 22, 2011 by alinu_tau
vlad_RH Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 daca nu se vinde sunt interesat de el si pot sa il ridic din cluj ... da-mi te rog un mail pe vladcodorean@yahoo.com daca s-a dat sau nu
Recommended Posts