Guest adrianodisegnare Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Sunt Adrian, din Bucuresti, 19 ani, chitarist de vreo 2-3 ani. Am vb cu majoritatea dintre voi de pe forum ( cei care cauta si care sunt cautati) si nimeni nu pare sa mearga in directia asta: rock, hard rock sau ce gen o mai fi... doar ca asemanare si idee orientativa am tot numit trupe ca ACDC sau GNR, dar poate e doar imaginatia mea si de fapt suna ca alte trupe, nu stiu.. eu zic ca suna a ..mine . Nu inteleg de ce nimeni nu e dornic sa incerce macar, toti par a fi dedicati metalului, funkului si mai stiu eu ce e la moda acum.. Eu chiar vreau sa fac ceva si se pare ca nu prea gasesc pe nimeni. Tot ce am nevoie e un TOBOSAR, un BASIST si un VOCAL . Ca o mai fi nevoie de inca un chitarist apoi, asta ramane de vazut, dar astia 3 trebuie neaparat. Ba poate basistu sa fie si vocal, ar fi bestial.. ca la ZZ Top.. Nu stiu ce sa zic, cred ca unii 's-au speriat" cand au auzit de acdc, de gnr, trupe clar de top, iar ei nu vor sa faca ceva tot asa, vor sa faca ceva nou, cum fac restul trupelor mici. Eu sunt de parere ca daca vrei sa faci ceva mare, tre sa si asculti si sa te orientezi spre aia marii .. dar ma rog, fiecare cu ale lui.. Nu zic ca as fi eu vreun angus young, vreun slash, vreun mai stio io care mare super legenda.. Toti incepem de jos, dar se pare ca aici in Romania, sau cel putin in Bucuresti, nimeni nu viseaza. Sau, toti viseaza, dar nush.. Eu sunt visator de felu meu, iar asta probabil ca nu e bine.. Dar tot nu inteleg de ce mi se pare ca nimeni nu mai asculta trupe ca ACDC, GNR, Aerosmith,ZZ top, E.T.mareC .. Sa va zic ceva: La concerte, cine are mai multi spectatori? Trupele astea mari (care mai canta) sau astea mici, sau nu neaprat mici, dar mai modeste.. In fine, poate, dintre ceilalti cu care nu am vb, se trezeste careva care merge in aceeasi directie cu mine, la inceput va fi perioada de acomodare, un cover ceva, asa intre noi, apoi vom incepe si cu melodii proprii, pt ca mai apoi sa incepem sa si cantam pe ici pe colo, deale noastre, deale lor.. si de va fi interesant si pt public si om avea noroc, nu stiu.. Dar macar, daca nici nu incercam... nici ca vom face ceva vreodata. A, mentionez ca asta va fi ultimul anunt pe care il voi mai face vreodata pe rgc, sau pe vreun alt site de muzicieni. Din cate observ, toata lumea cauta, nimeni nu gaseste. De gasit, ma gasiti prin PM sau id de mess: ilisei.adrian Sper sa nu fie doar un alt anunt inutil si ignorat(nu ma intereseaza discutii pe marginea subiectului, prin gasirea a macar unuia dintre cei pe care ii caut, ar insemna ca nu a fost ignorat si inutil)
Guest adrianodisegnare Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Nimeni ?? Wtf.. no surprise.. Bai, sa nu va ingramaditi..
skaloo Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Da..trist mesajul tau, si e trist ptr ca ai dreptate..oricum bafta si nu renunta la visul tau si nu face compromisuri.
Guest pushtiul1968 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 dupa ce gasesti bass si vocal da un buzz la pushtiul1968@yahoo.com ,esti tanar si ai tot dreptul sa te simti bine,macar sa incerci asta,sali echipate se gasesc ,mai greu e cu oamenii.3 ani experienta poate sa fie pt.unii prea putin ,am cantat si cu copii care aveau3 lunide cand se jucau cu griful.rezultatul afost : toata lumea multumita si ei continua sa cante, a fost un ajutor minor pt.un ideal ca al lor,asa ca daca gasesti macar un basist si ai 3-4 piese da un buzz,oscoatem noi la capat
Guest adrianodisegnare Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ms din suflet Andi, eu piese am mai mult de 3-4 .. am de fapt vreo 13.. (compuse in singuratatea mea..) toata treaba e sa gasesc si un vocal si bassu. abia astept Hai ca poate se intrezareste vreo speranta.
Guest adrianodisegnare Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 hello ? enibadi houm ??? haideti mai, din toti care intra pe forumu asta, chiar nu e nimeni ??
Guest Monster Corpse Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Dude . funny thing. Si eu incerc sa fac acelasi lucru dar in Timisoara. Si te inteleg cat de fuckin' greu e. Eu s'ar putea peste o vreme sa ma mut in Buc. Daca nu reusesti pana atunci [ dar iti doresc din suflet sa reusesti ] poti sa ma contactezi . poate scoatem ceva. Sunt si bassist si chitarist ... si s'ar putea in curand si tobar ca vad ca aici nu gasesc nici unul... Good luck mate .
Guest adrianodisegnare Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Dude . funny thing. Si eu incerc sa fac acelasi lucru dar in Timisoara. Si te inteleg cat de fuckin' greu e. Eu s'ar putea peste o vreme sa ma mut in Buc. Daca nu reusesti pana atunci [ dar iti doresc din suflet sa reusesti ] poti sa ma contactezi . poate scoatem ceva. Sunt si bassist si chitarist ... si s'ar putea in curand si tobar ca vad ca aici nu gasesc nici unul... Good luck mate . Cand crezi ca te vei putea muta in Bucuresti, aproximativ. ? Ca la cum decurg lucrurile si ce speranta deosebita am in forumuri, probabil ca nici in 20 de ani nu voi gasi pe cineva.. By the way: inca un Up, waaaaaaayyyy UP HIGH !!!
Guest adrianodisegnare Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 (edited) haideeeetiiii carevaaaaa !!!!!!! Nu mai traieste niciun artist in materie de muzica orientat spre aceleasi directii ???????? I can not believe this. Edited May 24, 2011 by adrianodisegnare
Guest burny Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Salut.....Ciprian ma numesc eu si am 18 ani Eu te-as putea ajuta in legatura si bass/chitara/voce in sensul ca am fost cam de toate si combinat chiar....genul muzical chiar imi surade ...Singura problema e ca eu ma mut in Bucuresti de abia la anul . Totusi nu exclud posibilitatea sa trec vacanta aceasta pe acolo sa stau la matusa mea daca esti interesat...burning.lord id-ul meu.
Guest WoodenPints Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 si eu as vrea sa cant hard rock alaturi de o trupa...insa nu sunt din Bucuresti.
Guest danny411 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 si eu as vrea sa cant hard rock alaturi de o trupa...insa nu sunt din Bucuresti. Acelasi lucru...sunt chitarist de vreo 2 ani ... si cum visul meu a fot sa cant si eu ca mai-marii muzicii (e doar un vis...dar cine stie???) ) am decis sa caut si eu membrii de o trupa...hai sa-i zicem modesta la inceput ca apoi daca merge sa urcam:)...am gasit un tobosar o vocalista...dar nu se prea omoara cu entuziasmul:))...deci as vrea si eu intr-o trupa care impartaseste aceleasi sentimente...si cum nu sunt din bucuresti pot doar sa'ti urez sa'ti agsesti membrii pentru trupa...good luck!!! P.S.: Aerosmith, GNR, Ac/Dc....sunt trupele mele favorite...)
Recommended Posts