gramsteen Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Pentru cei care nu stiu, predau in particular chitara. Orice nivel Fac asta de ceva vreme si printre cei "instruiti" de mine sunt multi artisti deja, care si-au croit drum in muzica sau sunt pe cale sa reuseasca asta. Mentionez cativa dintre ei, cu care ma mandresc de altfel si pe care-i apreciez. Profesorul conteaza, insa ei au reusit si pentru ca au studiat serios si multi dintre ei au depasit nivelul cunostintelor insusite de la mine. Ma bucur insa ca am reusit sa le inoculez baza necesara pentru a deveni un chitarist serios! Deci... (in ordine alfabetica pentru a nu lasa loc de interpretari): Dan Ionescu (Marca Inregistrata, ex-Raza si multe alte proiecte), Cosmin Lupu ( Evo ), Mihai Tacoi (Elena Stoica Band) si Claudiu Ursache (The Marker). Asa ca, indrazniti sa invatati chitara de la mine Cristi Gram . 4
Guest dachido Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 O intrebare...defapt mau multe daca nu este cu suparare....Sunt nou pe RGC si tu chiar esti Cristi de la trupa Phoenix Really??? Si a doua intrebare ar fi daca mai sunt valabile acele cursuri de chitara si un PM daca da sau email sau add pe mess chivudorel90
Utopian Mintrubber Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Salut Daca mai e valabil da-mi te rog un PM cu mai multe detalii. Merci frumos
gramsteen Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Salutare ! Din Ianuarie 2012, primesc elevi noi fiind o perioada relativ "moarta" din punct de vedere concertistic, am timp destul pentru sedinte de chitara,teorie, compozitie si tot ce mai trebuie sa stie un chitarist in zilele nostre. Toate cele bune! LA MULTI ANI si un AN NOU cat mai bun!
da3mon Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 te rog un pret si detalii despre locatie sau unde se tin aceste cursuri.
marius_guitar Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Salutare, De asemenea as dori sa stiu si eu pretul per sedinta, durata acesteia si locatia unde se va preda, Multumesc in avans, La multi ani
Ender Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 As fi interesat de lectii. Cum sunt organizate sedintele si la ce pret? Multumesc frumos!
Utopian Mintrubber Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Sunt elevul lui Cristi de aproape un an si am numai cuvinte de lauda! Recomand calduros! 1
Guest marianprecup32 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 (edited) CARE ESTE PRETUL FRATE SI DURATA UNEI SEDINTE SI LOCATIA? Edited May 16, 2012 by marianprecup32
gramsteen Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 (edited) Salutare! (nu-mi pot permite sa ma adresez cu "frate" pentru ca asa am fost educat, si nu sunt un delicat, doar ca fata de persoanele pe care nu le cunosc, nu-mi permit apelative de genul asta) Nu am dat detalii pentru ca m-am gandit ca cei interesati imi vor scrie in privat. Avand in vedere ca am fosti elevi care predau cu 50 de ron, pretul pentru o sedinta cu mine este ceva mai mare... Este confidential (discutam pe privat). Fiind un instrumentist cu experienta, se justifica oricum. Cu criza insa, trebuie sa si ai de unde... Ca un fapt divers care subliniaza afirmatiile mele, am elevi care vin din alte orase si practic fac naveta sa invete de la mine. Sunt foarte selectiv in acceptarea elevilor, deci nu primesc decat daca au inclinatie catre muzica (inclinatie practica ; expresia "imi place" nefiind suficienta) si dornici sa munceasca (altfel nu vor avea rezultate; eu arat, explic, dar asta e doar 20% din treaba, restul tine de elev). Nu "trag matza de coada" si merg pe principiul "pricepi mult - iti arat mult"! Altfel e degeaba! Sedintele le tin doar individual si dureaza intre 60 si 90 minute, la mine acasa (Bucuresti, central). Edited May 16, 2012 by gramsteen 1
robertb Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 un mare up pentru Cristi...am inceput de curand lectiile cu el si rezultatele credeti-ma sunt vizibile. am incercat ani de zile sa studiez chitara singur cu resursele pe care le avem cu totii la dispozitie insa ajunsesem intr-un punct in care nu mai evoluam. profesorul insa iti da metoda si exercitiile personalizate si iti corecteaza greselile (de pozitie, abordare, exercitiu, teme etc - si cu studiul pe tutoriale de youtube se dobandesc o gramada de bad habbits). In acelasi timp iti creaza posibilitatea de a avansa mult mai repede insa fara lucru, exercitiu si munca...nu prea se poate:)! recomand un excelent indrumator care abordeaza fiecare elev individual si ii creaza un path de invatare personalizat pe nivelul si potentialul acestuia, fiind in acelasi timp si un foarte placut partener de discutii despre muzica si tot ceea ce tine de acest domeniu... multumesc, robert 1
gramsteen Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Multumesc pentru cuvintele frumoase, Robert ! Poate, mult prea frumoase...sa nu fie interpretate ca o reclama exagerata! Nu ar fi exclus acest lucru, la cum gandeste lumea in vremurile astea... Oricum, cine cauta un indrumator in tainele muzicii prin prisma chitarei, e invitat sa incerce o colaborare cu mine. Numai asa se poate proba ce a scris Robert mai sus. Toate cele bune!
gramsteen Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Material promo pentru lectiile de chitara pe care le-am filmat cateva saptamani in urma, reprezentand totodata si primul meu material instructional de chitara fixat intr-un fel Enjoy! Cristi Gram 1
gramsteen Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Un lucru inedit in lectiile filmate de mine este alegerea optima a unghiului de filmare, unul care sa arate perspectiva mea cand cant, atat pentru mana stanga (unde se poate observa "priza" pe care o folosesc in interpretare) cat si pentru ... mana dreapta (unde se poate vedea clar cum lovesc corzile si modul in care blochez corzile pe care nu cant, astfel incat sa sune "curat"). Mana stanga: http://www.youtube.com/watch?v=q4bsMBFtkgA&feature=plcp Mana dreapta: 1
Guest CataHobo Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 (edited) Salut Cristi. Am studiat cu tine acum 2 veri chitara, eram biciclistul cu chitara larrivee De atunci am mai continuat sa cant la chitara, am mai invatat cateva ritmuri, dar vreau sa invat pentru a forma o trupa, philosophical punk (cu influente de hardcore, post rock, post hardcore) Daca mai ai locuri libere mi-ar placea sa reincepem lectiile. Si am mai facut cateva modificari la chitara, a folosit-o si chitaristul din Barock pentru cateva concerte. Edited February 17, 2013 by CataHobo
gramsteen Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Prima mea metoda de chitara filmata este gata. Aveti mai multe detalii aici: http://www.howtoplayapp.com/ 1
EmilianAlexandru Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Bună ziua, Dacă mai este valabil anunţul, aş fi foarte interesat. Am trimis Pm cu mai multe informatii. Multumesc şi o zi frumoasă! 1
gramsteen Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Multumesc pentru interes Emi! Bine ai venit!
razzvan Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Salut, Si eu am trimis mai multe informatii pe privat, as vrea sa stiu daca mai sunt locuri libere. Multumesc.
Alec chitaristul Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Salut Cristi,îmi poți trimite si mie detali despre meditații la chitară? 1
gramsteen Posted March 4, 2017 Author Posted March 4, 2017 Salut Alec. Ai mesaj privat de la mine. Multumesc!
cbento Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Salutare! Mai e valabil? Daca da as vrea si eu detalii. Multumesc,
Recommended Posts