Guest Firebrand Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Videoclipul il gasiti de downlodat la www.implantpentrurefuz.com , e gratis . Vreau sa vad ce parerei aveti despre aceasta piesa si despre trupa in general. Personal Sun un mare fan de-al lor , ii consider parintii Hardcoreului la noi in tara. Anul acesta (speram) ca va aparea noul lor album , si piesa Sidef(dedicat) e doar o mostra a puterii hardcore a lui Implant Pentru Refuz , dupa mai bine de 10 ani de activitate.
jules Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 pont script, directing, editing, post-production : Daniel Dorobantu main camera, lights : Marius Danci camera 2 : Vlad Sturdza, Daniel Dorobantu starring : Christine Cizmas dorobantu e destul de tare [a lucrat si la un ++proiect thy veils], dar de data nu-mi place clipul nu-mi plac nici implanzii
serban Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 mie-mi plac mult IPR, ca voce/versuri in special (nah, sunt fan blazzaj ) . instrumentatia nu m-a impresionat niciodata prea mult... videoclipul imi place, e super ok . "in ochii tai/norii ascund delfini si ponei" - classical
Recommended Posts