www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vand chitara Keiper copie Les Paul Custom


Guest dmc

Recommended Posts

Chitara apartine unui prieten de-al meu din Iasi si e cumparata de mine din Germania acum aproximativ 1 an. Am testat-o si pot sa spun doar ca e o chitara mai mult decat excelenta pentru un incepator, dar nu numai. Raportul pret-calitate e in orice caz foarte foarte bun. Keiper e o firma germana, dar chitara e facuta in China. Se apropie ca sunet si calitate de un Epiphone Les Paul. Am comparat-o cu un Epiphone Les Paul '56 si pot spune ca diferentele sunt minore. Punctul slab il reprezinta dozele, care au output mediu si ceva feedback (banuiesc ca nu sunt "waxed"). Cu toate astea, chitara are un sunet cald si bluesy, un clean excelent si poate duce lejer un distortion de rock clasic. Nu recomand chitara pentru "drujbari" si alte soiuri de metalisti si hardcoreri :) . O recomand cu cea mai mare caldura unui chitarist serios care vrea sa invete sa cante oleaca de blues si niste Led Zeppelin, Gary Moore, Guns'n'Roses etc.

 

Stare excelenta, aproape ca noua. Funtionalitate 100%. Aspect 9,9/10. Am scazut 0,1 pentru ca hardware-ul auriu e putin decolorat.

 

Pret: 150 Euro NE-NEGOCIABIL! Modelul acesta este in prezent foarte greu de gasit, iar acum un an costa 180 de euro aici in Germania. Chitara in cauza am cumparat-o NOUA.

 

Chitara este in Iasi si poate fi vizitata si incercata la Ionut :) . Pentru mai multe informatii dati-mi un PM sau contactati-l direct pe domnul Ionut la zorohastru@yahoo.com. Asa il cheama pe tip: Ionut. Da lumea ii spune domnu' Ionut.

 

Review pe harmony-central

Link to comment
Share on other sites

Frumoasa chitara, sincer.

Bafta la vanzare.

 

sa fie. am uitat sa spun de ce e de vanzare chitara: Ionut vrea un telecaster :)

Link to comment
Share on other sites

Guest MrJackson

zorohastru@yahoo.com

 

Scria mai sus... si de asemenea scrie in review-u ala de pe HC ca e din Mahon. Pentru un incepator, pare a fi o super chitara...

Link to comment
Share on other sites

Nice :) De mult imi doresc un Les Paul alb, de-ar fi avut si hardware-ul negu era si mai ok.

Ma mai gandesc. :)

 

Din ce lemn ii facuta?

 

producatorul afirma ca e din mahon, nu pot sa imi dau cu parerea pentru ca lacul e complet mat. cantareste ceva mai putin decat un epiphone.

 

Alte reviews pe harmony-central

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.