maur Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 cum/unde pot sa fac si eu asa ceva?: m-am grabit, n-am folosit photoshop, si se vede culoarea alba(bg) a pozei tatuajului. ideea e sa aplic acel tatuaj pe chitara, definitiv, si sa se vada doar ce e scris cu negru. va rog sa-mi spuneti care-i cea mai buna solutie, si mai ales cea mai durabila. multumesc. ps: sa nu uit. eu sunt din onesti-bacau, deci solutiile sa fie prin imprejurim, pe cat se poate, sau ceva online.
Guest Wrath Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 (edited) http://stores.ebay.c...o-InlayStickers gasesti aici cateva sau daca nu cauta pe ebay guitar inlays.Daca dai comanda sa ma anunti te rog,ca m-ar interesa si pe mine.(si eu sunt din Onesti) Edited April 8, 2011 by Wrath
eduard.alexandru Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Se face su sabloane. E destul de simplu. Daca ai drum prin Iasi, iti fac eu ce vrei si la un pret foarte mic. Am experienta in vopsirea/finisarea chitarelor. Fara stickere, cu vopsea aplicata pe instrument.
maur Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 da. asa ceva vreau. cred. vopsea aplicata direct pe instrument.
eduard.alexandru Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Este destul de simplu. Trebuie sa izolezi bine portiunile pe care nu vrei sa le vopsesti si sa pulverizezi vopseaua de la o distanta considerabila. Trebuie aplicate straturi subtiri, consecutive, cu pauza (timp) intre ele pentru a evita curgerea vopselei si alte efecte neplacute. Pentru a aplica o a doua culoare (model muti-color), este recomandata o pauza de 5-6 ore pentru ca vopselele sa nu reactioneze intre ele si pentru a evita deterioarea primei vopsea datorita aplicarii sablonului. Fiecare culoare adaugata in model implica o pauza lunga pentru uscare.
maur Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 1.pot sa dau direct peste lacul chitarii? 2.ce vopsea? merge spary auto?
eduard.alexandru Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 (edited) 1. Da, am facut asta de cateva ori, uite un exemplu: http://forums.rgc.ro...574#entry553574 2. Da, desi cele mai recomandate ar fi spray-urile pentru cei care fac graffity. Daca nu ai mai facut asa ceva, incearca intai pe alte suprafete, nu drect pe chitara. Aplica de la distanta! Intr-adevar, vei irosi multa vopsea, dar vei avea o oarecare uniformitate si nu va curge vopseaua. Si cel mai important e sa aplici in reprize scurte. Acum, ori astepti o ocazie sa aduci chitara in Iasi, ori te pregatesti de facut sabloane si izolat zonele pe care vrei sa pastrezi culoarea initiala. Edited April 9, 2011 by draugr
Recommended Posts