Guest ciprian_d Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 salutare!!!...vara asta am sa plec pentru o perioada de timp.. nashpa e ca nu pot sa imi iau si chitara cu mine. am o hora electroacustica. chestia e ca si anul trecut am lasat-o acasa, nu in husa..ci asa rezemata de un scaun. am gasit-o intr-o stare deplorabila. cum trebuie sa o las? in husa? pozitia conteaza? sugestii si sfaturi pls!!! multam!! pax!
malex Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 in husa si acordata (eventual cu un ton/semiton mai jos)
Guest packardb Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 salutare!!!...vara asta am sa plec pentru o perioada de timp.. nashpa e ca nu pot sa imi iau si chitara cu mine. am o hora electroacustica. chestia e ca si anul trecut am lasat-o acasa, nu in husa..ci asa rezemata de un scaun. am gasit-o intr-o stare deplorabila. cum trebuie sa o las? in husa? pozitia conteaza? sugestii si sfaturi pls!!! multam!! pax! Pai ...in primul rand pune-o in husa ...nu vrei sa se puna praful si alte impuritati pe ea ...umiditatea ridicata dauneaza...etc Pozitia ...ma indoiesc ca ar conta prea tare ...desi am auzit si chestii cum ca ar fi mai bine s-o pui pe verticala ...deci, ia-ti un stativ de chitara, baga chitara in husa, pune-o in stativ si du-te unde ai treaba.
mega.deb Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 daca nu ai stativ rezema chitara de ceva din partea corzilor ..... sper ca se intelege.............. daca nu mai postez odata cand ies din betie ....
Guest ciprian_d Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 deci...vertical...da faza cu corzile nu am inteles-o...megasoft..te-ai mai trezit din betie..?explicatii
Guest miriapod Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 adica griful rezemat pe partea cu corzile, ca sa nu-l zgarii.
Guest tudor. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 sunt si eu curios ...ziceai ca atunci cand ti-ai lasat chitara pur si simplu ai gasit-o intr-o stare deplorabila... poti sa-mi zici si mie exact ce a patit? cred ca acusticu meu nu a mai vazut o husa de mult timp
mega.deb Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 adica griful rezemat pe partea cu corzile, ca sa nu-l zgarii. Sunt treaz acuma ... exact cum a zis miriapod, numa sa nu uiti sa lasi chitara acordata.
ebola Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Sunt treaz acuma ... exact cum a zis miriapod, numa sa nu uiti sa lasi chitara acordata. Sunt curios cine dezacordeaza corzile cu buna stiinta, ca sa uite sa acordeze din nou ...
ciuci Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 un prieten a destrans corzile, cica "sa nu fie tensionat grifu" .... si a lasat asa chitara....cand s-a reintors la iubirea sa, dupa cateva luni, avea griful ca o barca, si a avut ce manevra la tija metalica din grif....deci ebola, se poate si asa..
Recommended Posts