www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Situatie Idioata Legata De Un Nume De Trupa

Recommended Posts

Guest Rogerul
Posted

Deci o trupa formata din 4 persoane, au decis sa-si dea afara vocalul pentru ca nu se ridica standardelor necesare trupei (dupa 6 luni de cantat). Dupa ce a fost dat afara din trupa, el a vrut sa primeasca numele trupei si noi l-am refuzat, pentru ca eram 3 contra 1 si aveam de gand sa continuam cu numele asta. Plus ca nu e normal ca un om dupa ce este "concediat" sa ia numele unei firme. Numele a fost dat, normal, impreuna.

Intrebarea mea, ar fi, daca la osim se poate contesta un nume, la modul daca 1 persoane depunde cerere si vin alte persoane care depun cerere pe acelasi nume si au filmari/concerte cu persoana dinainte care sa dovedeasca ca a fost parte din trupa, apoi a fost eliminat sau e primul venit - primul servit?

Ps persoana respectiva nu are trupa si nici n-are de gand sa cante, vrea doar numele.

Scuze daca pun intrebari idioate, dar nu mi s-a mai intamplat niciodata sa ajung intr-o situatie asa de idioata... astept feedback.

Guest Rogerul
Posted

mda, am fost la OSIM si UMR sa vad ce si cum. Concluzia sau morala este: daca ai trupa si dai pe cineva afara, inregistreaza cat mai repede numele si piesele ca ramai fara ele. Stiu ca a fost si faza cu "la familia" de la noi unde s-a furat la modul cel mai oribil.