spud Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Detin un excelent instrument 7string si sunt disponibil pentru hardcore / alternative metal si altele. Am experienta destula si caut deasemenea trupe cat de cat established sau macar cu chef serios de a se apuca de treaba. Detalii suplimentare si contact prin PM Sunt din Bucuresti , si caut oameni de asemenea din bucuresti
whisky Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 salut. avem un post de chitarist. treaba f serioasa. vor fi niste cintari (repetitii putine - se lucreaza mai mult acasa, e mai eficient). exista deja un repertoriu. gen rock-blues-urban, accent pe groove, text si nu in ultimul rind pe spectacol. pt detalii contact email: mrosiu@yahoo.com mersi 0723.820.660
Bobo HC Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Salut! Am inceput sa lucrez la un proiect de old school hardcore, si am nevoie de chitarist. Trupa e in formare...ceea ce caut la chitara este sa poti totusi sa vii cu riff-uri din genul asta(adica daca bagam un jam session sa poti sa improvizezi., sa faci riff-uri acasa etc.) totul se face la libera decizie..fiecare vine cu pareri,lucram la sala,acasa etc. daca esti interesat da-mi un semn poate reusim sa colaboram si sa iasa ceva fain:D. id-ul meu este rageofblood ma gasesti pe el. treaba e in Bucuresti!
Guest makemyday Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Salut mai e valabil? Suntem o trupa de metalcore/hardcore din Bucuresti, fosta Conflict Mental , actualmente fara vocal si in cautare de alt nume si chitarist. Momentan suntem 3 : chitara + bass + tobe, fiecare cu scule proprii, sala de repetitie . Avem repertoriu de 12 piese , compozitii proprii. Daca mai e valabil, te astept cu un IM pe adresa thrashdrummer@yahoo.com sa stam de vorba
Guest marianprecup32 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 salut te-ar interesa power metal progressive metal? daca da id-ul meu este marianprecup32 te astept pe mess
Recommended Posts