johnnygt Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Salut .-as vrea sa stiu daca sunt chitaristi avansati la care le place stilul rock 'nd roll din anii 50-Elvis,jerry lee lewis,chuck berry etc .Oare cite formatii de acest gen exista in tara?
maur Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 numai pe stilul ala...0 cred. in alta ordine de idei, toate trupele de cover au in repertoriu cateva piese din vremea aia.
johnnygt Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Maur. -Stefan Banica jr si formatia lui sunt singuri care stiu ce inseamna acest stil,dar in rest nu prea am auzit. Foarte multi sunt care se pricep la rock,metal,alternativ etc dar stilul despre care vorbesc nu le place.[nu stiu poate ei cred ca este un stil usor].Tu ce stil abordezi?
maur Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 poate ai dreptate...desi cred ca e un stil adaptat la vremurile noastre. e diferenta totusi intre stilul anilor 50 si ce canta Banica jr. daca ar fi sa aleg ...il prefer pe Banica jr in detrimentul stilului anilor 50 eu am trecut prin toate, mai putin sectiunea "grea" a rockului.
johnnygt Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Ai dreptate e diferenta de ce cinta Banica jr si ani 50 dar totusi sint niste instrumentisti de calitate mai ales chitaristul Nicu Patoi.-ai o chitara care ma intereseaza si as vrea sa-mi cumpar si eu una la fel cind o sa am posibilitatea .Ce amp folosesti?
maur Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 da. ai dreptate. Patoi este, dupa mine, unul dintre cei mai expresivi chitaristi din ROmania. nu folosesc amp. doar din rack direct in mixer. am renuntat, ca-s mai comod. si ma dor salele de la carat ampuri.
johnnygt Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 ast inseamna ca ai concerte si iti merge bine cu muzica -eu nu me pot lauda cu asta si totusi as vrea sa cint intro formatie dar e foarte greu sa gasesti oameni potriviti.
Recommended Posts