Guest serp Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Salut, nu stiu daca postez unde trebuie dar .. incerc, deci mi-am luat o curea pentru chitara, am o chitara acustica asa ca i-am cerut acelui tip o curea pentru chitara acustica ( sa uitat putin ciudat la mine.. dar na ), ajung acasa si am vazut ca acea curea are doua gauri, intr-una bag "surubul"( n-am idee cum se numeste ) ala de pe fundul chitarii si in cealalalta gaura ce bag? Cum prind si cealalalta parte a curelei de chitara? Astept raspunsuri
Guest wolverine Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Gasesti aici cu tot cu poze: http://www.precisionaudio.com.au/manuals/guitarstrap/guitarstrap.htm Ca idee generala si mai evoluata:
Guest serp Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Multumesc pentru informatie, acum trebuie sa las fara siret un adidas:D
Guest Adi Arghius Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Nu ai primit cureaua cu tot cu "siret"?
Septi Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Daca ai cerut strap pentru chitara acustica trebuia sa primesti si acel "siret" totusi e usor de improvizat )
Recommended Posts