Guest Raul Gheba Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 poate cineva sa imi explice mai clar bataia la mugur de fluier.. nu neaparat dupa melodia originala.. dar cum o cantati voi
Guest packardb Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 poate cineva sa imi explice mai clar bataia la mugur de fluier.. nu neaparat dupa melodia originala.. dar cum o cantati voi pai ...intro-ul este ... patrime pauza-de-o-patrime patrime patrime patrime patrime patrime unde patrime e cate o bataie (fie upstroke sau downstroke) ...TAM TAM TAM TAM TAM TAM cam asa e pe toate versurile daca nu ma insel.
Guest Raul Gheba Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 cate o bataie a unui acord si fiecare acord se canta astfel?
Guest claxonn Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 (edited) cate o bataie a unui acord si fiecare acord se canta astfel? Ia melodia, ascult-o pana o visezi noaptea si cred ca nu vei avea nici o problema la reproducerea ei. Cea mai interesanta parte nu e bataia, ci schimbatul rapid al acordurilor. Spor la studiu P.S. Ceva si mai interesant de cantat este "Nunta" care m-a rupt sa o cant pe acorduri. Acum am descoperit varianta in powerchords si si suna mai bine (cam ca originala) si e mult mai simplu de cantat. Edited June 14, 2006 by claxonn
Guest Raul Gheba Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ia melodia, ascult-o pana o visezi noaptea si cred ca nu vei avea nici o problema la reproducerea ei. Cea mai interesanta parte nu e bataia, ci schimbatul rapid al acordurilor. Spor la studiu P.S. Ceva si mai interesant de cantat este "Nunta" care m-a rupt sa o cant pe acorduri. Acum am descoperit varianta in powerchords si si suna mai bine (cam ca originala) si e mult mai simplu de cantat. chiar in noaptea asta inainte sa vad postul asta m-am apucat de treaba.. si mi-a iesit cat despre nunta... ai perfecta dreptate , suna mai bine pe power chords
Guest Spider Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 chiar in noaptea asta inainte sa vad postul asta m-am apucat de treaba.. si mi-a iesit cat despre nunta... ai perfecta dreptate , suna mai bine pe power chords Puteti sa imi dati shi mie power cords pentru nunta ? 10x anticipat
Guest recrutul Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 e mai bine sa asculti mugur de fluier varianata colibri de pe 'in cautarea cuibului perdut'
Guest Steven Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Puteti sa imi dati shi mie power cords pentru nunta ? 10x anticipat Incearca totusi sa cauti inainte sa intrebi.
Recommended Posts