Guest Razz Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Salutare, am mai pus un post similar, de vreo cateva zile, dar cu parere de rau, persoana care trebuia sa mi-o trimita nu mai poate sa o trimita, deci ... Daca are cineva o doza piezo pt. chitara acustica, de preferinta cu tot cu jack, sau cum vin astea, sau chiar daca stie vreunu de unde pot sa imi cumpar in Timisoara asa ceva, pls. let me know :)
Guest Razz Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Salutare, am mai pus un post similar, de vreo cateva zile, dar cu parere de rau, persoana care trebuia sa mi-o trimita nu mai poate sa o trimita, deci ... Daca are cineva o doza piezo pt. chitara acustica, de preferinta cu tot cu jack, sau cum vin astea, sau chiar daca stie vreunu de unde pot sa imi cumpar in Timisoara asa ceva, pls. let me know :)
virgil Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 <pentru 200 ron potzi avea o super doza piezo DIXON(noua). <are potentiometru de volum si potentiometru de ton. <priza ptr.cablu <este detasabila <livrare prin curier rapid <info:0720110015
virgil Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 <pentru 200 ron potzi avea o super doza piezo DIXON SGPU-33(noua). <are potentiometru de volum si potentiometru de ton. <priza ptr.cablu <este detasabila <livrare prin curier rapid <info:0720110015
Recommended Posts