Prostoi Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Salut! Am de ceva vreme inceputul unei melodii in cap, dar nu mai stiu de unde s-o iau. Am auzit-o undeva, pe youtube, era ceva cu "Spanish...". Stiu ca vine cam asa: e|---7-- B|----0- G|-----0 D|------ A|------ E|------ Incepe de la chestia asta. O repeta de 4 ori, apoi coboara cu un ton si face o data chestia, mai coboara cu un ton si o face de 2 ori, apoi cu un semiton si o face o data, apoi cu un ton mai jos si o face de 2 ori, urca 'napoi cu un ton, respectiv cu un semiton si face fiecare chestie cate o data, apoi urca pana la fretul 12 si face chestia de 4 ori...si-apoi nu mai stiu. Stie careva despre ce vorbesc? Scuzati-ma ca am folosit de prea multe ori (cuvantul) "chestia", dar nu imi vine alt cuvant in cap. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Spanish romance se numeste melodia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prostoi Posted March 3, 2011 Author Share Posted March 3, 2011 Da, asta era! Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts