Concordis Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 particica din fur elise de beethoven.constientizez ca tempoul este unul mai lent decat originalul.mustrarile constructive sunt binevenite Fur elise.mp3
vldmlt Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 particica din fur elise de beethoven.constientizez ca tempoul este unul mai lent decat originalul.mustrarile constructive sunt binevenite imi place. felicitari
maur Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 si acum...care esti tu? toate chitarile alea?...sau doar soloul?
Concordis Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 toate chitarile sunt inregistrate de mine.nu deodata si acum...care esti tu? toate chitarile alea?...sau doar soloul? Multumesc! imi place. felicitari Multumesc frumos! Extraordinar!
GhitaB Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Îmi place. Felicitãri ºi mai posteazã din astea... O idee ar fi sã nu înceapã toate chitarele de la început... ci sã intre pe rând, astfel energie piesei sã fie crescãtoare.
Concordis Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Multumesc Ghita.E buna ideea ta;o sa o iau in considerare in piesele urmatoare Îmi place. Felicitãri ºi mai posteazã din astea... O idee ar fi sã nu înceapã toate chitarele de la început... ci sã intre pe rând, astfel energie piesei sã fie crescãtoare.
Recommended Posts