Guest calatoru Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Salut,am 2x de ani si caut o trupa de alternativ si alte genuri similare din Bucuresti, poate sa fie si de coveruri nu ma supar. Mi-ar placea foarte mult sa lucrez cu oamen cel putin la fel de pasionati si seriosi ca si mine si totodata care-si cunosc instrumentul. Detin un bass decent, cant cam de 5 ani, am mai cantat cu trupe pana acum, si ceva concerte bineinteles, astept propuneri
Guest Somebody902 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 (edited) Buna. Sunt Radu, 20 de ani, cant tot de 5 ani, dar la chitara. Sunt din Bucuresti si vreau sa cant. Alternativ, grunge, stoner. Edited March 5, 2011 by Somebody902
Guest serng Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Salut,am 2x de ani si caut o trupa de alternativ si alte genuri similare din Bucuresti, poate sa fie si de coveruri nu ma supar. Mi-ar placea foarte mult sa lucrez cu oamen cel putin la fel de pasionati si seriosi ca si mine si totodata care-si cunosc instrumentul. Detin un bass decent, cant cam de 5 ani, am mai cantat cu trupe pana acum, si ceva concerte bineinteles, astept propuneri ai PM
mariusvoicu Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Salut!Te intereseaza asa ceva? http://forums.rgc.ro/index.php?/topic/55891-formatia-frunze-cauta-basist-si-tobosar/page__p__539910#entry539910 .uite id-ul meu pentru mai multe detalii. voicu_marius@rocketmail.com ai PM
mariusvoicu Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 http://formatia-frunze.blogspot.com/ uite aici o trupa care cauta basist!daca esti interesat astept un semn!
Guest Soulkyn Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 S-ar putea sa gasesti pe cineva AICI. Multi cauta iar unii au si inregistrari postate. Numai bine... Salut,am 2x de ani si caut o trupa de alternativ si alte genuri similare din Bucuresti, poate sa fie si de coveruri nu ma supar. Mi-ar placea foarte mult sa lucrez cu oamen cel putin la fel de pasionati si seriosi ca si mine si totodata care-si cunosc instrumentul. Detin un bass decent, cant cam de 5 ani, am mai cantat cu trupe pana acum, si ceva concerte bineinteles, astept propuneri
Recommended Posts