abwehr Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Mi-am cumparat un Fernandes Sustainer FSK 101. L-am montat in chitara, am facut toate conexiunile, insa nu functioneaza. Am verificat toate conexiunile si mi-am dat seama ca switch-ul meu este diferit de cel prezentat in manualul de instalare de la Fernandes. Poate cineva sa ma ajute sa pun conexiunile corect la switch-ul meu, pentru ca nu ma prind deloc cum ar trebui legate firele??? Doza Bridge este un DiMarzio Super Distortion, iar cea Middle este un DiMarzio Super Distortion S. Are vreo importanta la capitolul camp magnetic asta? Atasez schema switch-ului meu, Schaller Megaswitch S Model, si schema switch-ului prezentat de Fernandes. Multumesc mult! fernandes wiring.pdf
Fictum Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 (edited) in cutia de la doza Fernandes, exista un pliant cu mai multe scheme pentru fiecare tip de switch...dar nici asa nu cred ca iti merge, eu am apelat la un electronist. Mai mult de atat,imi pare rau dar nu pot sa te ajut. Edited March 1, 2011 by Fictum
Recommended Posts