DraculVaDomni Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Salutare. Schimb o pedala Line 6 Uber Metal, pe o pedala de volum si un tunner de podea. As putea sa dau o diferenta de bani daca este cazul, dar nu prea mult. Ca si pedala de Volum ma gandeam la o pedala Boss gen - http://guitarshop.ro/produs.php?pid=482 Despre tunner nu pot spune nimic, dar m-ar coafa un Korg Pitchblack. Demo pedala Line 6 Uber Metal. Poze momentan nu am cu pedala, dar e in stare foarte buna estetic si functional, are velcro atasat pe spate, a fost tinuta in pedalboard, si nu a fost lovita sau chestii de genul. Astept oferte. P.s. Fiecare plateste transportul. Contact - PM - intru zilnic pe forum.
DraculVaDomni Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Salutare. Schimb o pedala Line 6 Uber Metal, pe o pedala de volum si un tunner de podea. As putea sa dau o diferenta de bani daca este cazul, dar nu prea mult. Ca si pedala de Volum ma gandeam la o pedala Boss gen - http://guitarshop.ro...dus.php?pid=482 Despre tunner nu pot spune nimic, dar m-ar coafa un Korg Pitchblack. Demo pedala Line 6 Uber Metal. Poze momentan nu am cu pedala, dar e in stare foarte buna estetic si functional, are velcro atasat pe spate, a fost tinuta in pedalboard, si nu a fost lovita sau chestii de genul. Astept oferte. P.s. Fiecare plateste transportul. Contact - PM - intru zilnic pe forum. Scuze pentru double posting, dar am uitat sa mai scriu ceva Schimb si cu alte efecte de chitara si orice legat de chitara, m-ar interesa si un preamp calumea, cabluri de chitara, spuneti si voi ce aveti de schimbat, eu unul nu folosesc pedala, si e pacat de ea.
DraculVaDomni Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Se poate inchide, am rezolvat un schimb. Pedala se va da pe un preamp clona Sansamp GT2
eduard.alexandru Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Felicitari! Sa vedem daca ghicesc: de la Masta Gi cumva?
DraculVaDomni Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Felicitari! Sa vedem daca ghicesc: de la Masta Gi cumva? La naiba, m-ai prins
Recommended Posts