Vlad_the_bluesman Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 (edited) Recent am primit o chitara de la cineva si nu stiu ce e ??? Merita refacuta??? poze imediat Edited February 18, 2011 by Vlad_the_bluesman
Guest OratioMentis Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Minunat post... Hai si cu pozele, ca na...estimez cum ca ar fi nevoie )
Vlad_the_bluesman Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 (edited) cum se pun pozele ??? ca nu merge... Edited February 18, 2011 by Vlad_the_bluesman
Guest OratioMentis Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Add reply - Choose file - Publish (sau ceva de gen) file... Nu mai stiu toti pasii pe de rost, dar este suficient de simplu daca respecti conditiile referitoare la dimensiuni si ce se mai cere pe-acolo
Vlad_the_bluesman Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 (edited) nu merge dimensiuni:D??? Edited February 18, 2011 by Vlad_the_bluesman
Doctor X Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Nu mai e nevoie. http://cheesyguitars.com/hora_iris.html
Guest OratioMentis Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 M-am uitat si eu acum. Nu sunt probleme cu dimensiunile fotografiei. Cred ca faci ceva gresit acolo. Eu nu am avut vreodata probleme cu atasatul... Nu mai e nevoie. http://cheesyguitars.../hora_iris.html Wow, e de ceva vreme chitara aia
Guest d.m Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Chestia asta face parte din ciclul: "nu te urca in pom daca nu sti sa inoti ca te calca tramvaiu!" Spor la upgrade-uri!
stratosaurus Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Posted 18 February 2011 - 04:09 PM Recent am primit o chitara de la cineva si nu stiu ce e ??? Merita refacuta??? poze imediat/public/style_emoticons/default/smile.gif Salut, Dupa cum ai aflat deja, este o Hora-Reghin, si daca prin "refacuta" intelegi reconditionata, atunci da, merita, orice instrument ( intr-o stare cat de cat ok ) merita reconditionat ! din poze se vede ca este intr-o stare destul de buna, deci eforturile depuse pentru reconditionare nu vor fi exagerate . Daca vrei up-grade-uri, modificare, astea costa, si nu putin ! Hotararea ta trebuie luata in functie de ce vrei sa faci cu ea, si in functie de asteptarile pe care le ai vis a vis de o chitara ! Stima
Vlad_the_bluesman Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Posted 18 February 2011 - 04:09 PM Recent am primit o chitara de la cineva si nu stiu ce e ??? Merita refacuta??? poze imediat/public/style_emoticons/default/smile.gif Salut, Dupa cum ai aflat deja, este o Hora-Reghin, si daca prin "refacuta" intelegi reconditionata, atunci da, merita, orice instrument ( intr-o stare cat de cat ok ) merita reconditionat ! din poze se vede ca este intr-o stare destul de buna, deci eforturile depuse pentru reconditionare nu vor fi exagerate . Daca vrei up-grade-uri, modificare, astea costa, si nu putin ! Hotararea ta trebuie luata in functie de ce vrei sa faci cu ea, si in functie de asteptarile pe care le ai vis a vis de o chitara ! Stima mersi de sfat dar deja am reconditionat-o ...nu avea cheite.... bridgeul e pref da merge cantat si nu avea 3 corzi...
stratosaurus Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ai scapat destul de ieftin, dar daca vrei sa folosesti cu adevarat chitara sa iei in considerare schimbarea bridge-ului, cel prezentat nu te ajuta cu nimic ! Dar asta o stii deja, cu siguranta ! Stima
Vlad_the_bluesman Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 multumesc tuturor pentru ajutor!
Guest Adi Arghius Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Intru pe link si vad acolo la specificatii "TUNERS: The worst" )
Recommended Posts