Nym Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 (edited) Salut oameni buni, sunt din Brasov si am o pofta nestavilita de a canta la chitara, dar nu gasesc oameni seriosi asa ca imi incerc norocul pe-aici pe forum. Imi place sa experimentez asa ca nu prea am preferinte de stil...atata timp cat suna melodios si are "zboing factor" ridicat, count me in! Ma descurc la ritm si misc ceva si pe lead. Nu sunt extraordinar de bun dar daca e careva prin Brasov care are nevoie d un om la chitara electrica, cautati-ma ca m-am plictisit sa cant singur. Cateva din compozitiile mele: YMessengerID: calin.mihalceanu Edited February 16, 2011 by Nym
betta93cosmin Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 salut eu sunt vocal....cant si la chitara mai mult pe folk...ar merge incercat.......kossprototype@yahoo.com
Guest cristea.simo Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 (edited) Buna:)sunt vocalista din Bv,am ascultat "productia",si damn.i like it:)ideea e...ca imi doresc foarte mult sa cant cu oameni seriosi dar eu nu am nici amplificator,nici unelte....si mnah..daca vrei.da-mi mai multe detalii pls...daca ai sala de repetitii,daca..ai uneltele necesare pentru a creea o trupa;)si daca ar fi..mnah deja suntem 2:)ne-ar mai trebui un basist,si un tobosar:) Edited February 24, 2011 by cristea.simo
Nym Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Buna:)sunt vocalista din Bv,am ascultat "productia",si damn.i like it:)ideea e...ca imi doresc foarte mult sa cant cu oameni seriosi dar eu nu am nici amplificator,nici unelte....si mnah..daca vrei.da-mi mai multe detalii pls...daca ai sala de repetitii,daca..ai uneltele necesare pentru a creea o trupa;)si daca ar fi..mnah deja suntem 2:)ne-ar mai trebui un basist,si un tobosar:) Am uitat sa mentionez prima oara cand am postat, ca nu am cum sa asigur sala de repetitii, iar jucariile de care dispun sunt strict ce folosesc eu, adica una bucata chitara electrica Cort X6, un amplificator micut de Roland cube20x si mai rar un procesor Digitech RP90 care nu e al meu dar il pot imprumuta oricand am nevoie. Momentan am primit niste propuneri foarte interesante de la niste oameni foarte de gasca, si a ramas sa stabilim niste intalniri, dar anuntul inca ramane valabil. Nu cred ca strica sa imi incerc norocul in mai multe locuri.
Recommended Posts