www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vind BOSS GT-6 NOU

Recommended Posts

Guest Mike Vlahopol
Posted

VIND BOSS GT-6 NOU in cutie. Folosit maxim o saptamina.

pret usor negociabil 420 euro. cine vre sa-l ia sa vina cu niste bani si mai vorbim...

detalii: http://www.bosscorp.co.jp/PRODUCTS/EN/GT-6 aici vedeti si poze

Looks Classy. Rocks Hard.

From its striking gold chassis to its lavish array of knobs and pedals, BOSS has outdone itself again with the new GT-6 Guitar Effects Processor. And that's just what's on the outside, because under the hood is the most advanced COSM® modeling engine ever created—complete with 30 amp models, plus all-new COSM Distortion/Overdrive Pedal Modeling and Wah Modeling. Add to this all-new effects like "Uni-V" and "De-Fretter," plus superb sound quality, and you've got the most powerful floor-based multiple effects processor in history.

- Flagship floor-based guitar effects processor with advanced COSM preamp

- 24-bit converters and coaxial digital output for recording applications

- 30 COSM amp models, plus new Distortion/Overdrive Pedal Modeling (15 types) and Wah Modeling (5 types)

- 340 programs—more than any other pedal in its class!

- Customize function for creating new amp types, distortion and wah pedals

- Easy, analog-style control; 15 knobs for editing commonly used parameters

- New "Uni-V" and "De-Fretter" effects for unique phase shifting vibrato and fretless guitar sounds, respectively

- Improved Feedbacker effect uses modeling to create controllable authentic feedback sounds at any volume

- EZ Tone feature for creating custom patches based on 30 templates

- 8 types of output choices like JC-120, Combo Amp, Amp Stack and more

Guest Victor_
Posted

cum adica nou?... eu stiam ca nu se mai face, iar la banii aia poti sa-ti iei un gt-8 :)

Guest AdmriralAndrews
Posted

itzi iei gt8 shi cu husa :)

Guest Victor_
Posted

cam asa ceva :|

ce ma poate irita. astept aproape un an ca sa imi cumpar boss gt-6. ajunge la pretu care imi convine, bun de buzunaru meu, si acum 2 din cei care vindeam in luna asta au renuntat, nu mai vand. acum nu mai gasesc nicaieri :|.

Guest Mike Vlahopol
Posted

Boss gt-8 ... hm...

la poarta fabricii e 489 de euro... daca cumperi cu sutele il scoti mai ieftin ...la music store costa

444 euro .. nu zic 489...

444 +19% tva = 548

548 + 20 % transport + taxe vamale = 658

mergeti si luati gt-8 cu 400 de euro si anuntati-ma si pe mine.

la reprezentanta la Roland Gt-8 costa in jur de 600 de euro. cine vrea ii fac eu rost...

De la directorul Roland-Romania(care mi-e prieten) .. mi-a spus ca daca e nou asa cum admit pot cere 400 pe el.. tocmai datorita lui GT-8.

acum..

Victor... ai dreptate nu se mai face... e nou pentru ca de anul trecut de cind l-am luat nu l-am scos din cutie.

1. am fost plecat din tara

2. mai am inca 2 procesoare

3. nu l-am folosit mai mult de o zi max doua cit m-am jucat pe el cind l-am luat.

de aia e nou...

daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie...

ceilalti le-au retras pentru ca .. ori le-au vindut, ori si-au dat seama ca pretul e incorect, ori aveau defecte ascunse, mai ales ca am vazut un anunt al unui tip care il tinea si prin ploaie - unde o fi cintat cu el nu-mi pot da seama, chiar el zicea...

va salut baieti cu respect,

mike

Posted

Boss gt-8 ... hm...

la poarta fabricii e 489 de euro... daca cumperi cu sutele il scoti mai ieftin ...la music store costa

444 euro .. nu zic 489...

444 +19% tva = 548

548 + 20 % transport + taxe vamale = 658

mergeti si luati gt-8 cu 400 de euro si anuntati-ma si pe mine.

la reprezentanta la Roland Gt-8 costa in jur de 600 de euro. cine vrea ii fac eu rost...

De la directorul Roland-Romania(care mi-e prieten) .. mi-a spus ca daca e nou asa cum admit pot cere 400 pe el.. tocmai datorita lui GT-8.

Nu stiu de unde ai luat tu informatiile astea dar nu prea se potrivesc...

Eu am cumparat acum 2 luni (cred... oricum, destul de recent) un Boss GT8 la mana a 2a, in stare impecabila, fara nici cea mai mica zgarietura... infine ca nou, cu tot cu cutie, manual, alimentator ... la 350 de euro. Cu 380 l-am avut acasa + un cablu midi.

Cel care mi l-a vandut mi-a trimis si foita aia care ti-o da cand cumperi ceva si acolo era scris 490 (asta anul trecut). Deci cred ca pretul care il ceri tu este un pic cam exagerat.

Ah..... uitamsem... uite aici Boss GT8 la 399 de euro :)

15009422991-thumb.png

Guest Mike Vlahopol
Posted

daca-l lasi la un pret de gt-6 de aici de pe forum, sa zicem 50 lei in plus... acum il si cumpar

Victor,

salut..

cit dai pe el?

e nou, in cutie nefolosit... l-am luat acum un an jumate dupa care am plecat din tara ... eu am un Zoom 8080 pe care am cintat si cint.. pe care il voi vinde in curind si pe el..

am cerut 400 euro... daca si esti din cluj.. poate ti-l dau imi plac ardelenii.. :)

mike

Posted

Va rog sa va linistiti. Stiu ca ironia ustura, dar incercati sa raspundeti civilizat la aceasta, altfel isi atinge scopul inzecit.

Ca idee, GT-6 se vinde pe ebay.de cu in jur de 230-240 de Euro. Mai adaugam bla bla si blu blu - si aici ma refer la taxe de transport si de transfer bancar, chestii legate de logistica, nu la valoarea GT-6-ului in sine, atentie!!! - si nu sare de 320, hai 330 de Euro. Cu ziceam, ca idee.

Plus ce-a zis guitar88 mai sus!

Keep on topic please.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.