Guest andy_yo Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Daca nu va omorati cu Muse putem alege Nirvana sau alte propuneri(intai sa ne intalnim).Chitarist cu experienta de 3 ani jumate la dispozitia dumneavoastra cu Ibanez GRX Gio.Se cauta si vocal si bassist si tobosar.Nr. de telefon 0720368669 si sparrow_jack_andrei@yahoo.com .Come on guys.
mariusvoicu Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Oras ? WTF? La Cuca Macaii,dupa ce iesi din Cucuietii din deal!
Guest pranksteer Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Daca nu va omorati cu Muse putem alege Nirvana sau alte propuneri(intai sa ne intalnim).Chitarist cu experienta de 3 ani jumate la dispozitia dumneavoastra cu Ibanez GRX Gio.Se cauta si vocal si bassist si tobosar.Nr. de telefon 0720368669 si sparrow_jack_andrei@yahoo.com .Come on guys. ce oras?
Guest The Edge Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Eu nu ma omor dupa Muse, dar as intra intr-o asemenea trupa, dar eu personal propun sa facem una cu U2, eu sunt chitarist cu experienta de 2 ani si ma pricep foarte bine sa gasesc sound-ul pentru melodii, daca ma chinui putin pot sa cant si vocal, deci daca ai nevoie de alt chitarist eu sunt disponibil
Recommended Posts