schema Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Procesorul Pod HD300 l-am comandat saptamana asta la Thomann Musikhaus si mi-a sosit din Germania vineri. De ce-l vand? Pentru ca, din greseala, am mai comandat in aceeasi zi unul, si nu am reusit sa anulez tranzactia la Paypal. Anuntul e valabil doar maine, duminica, pentru ca in timpul saptamanii nu prea am timp sa fie testat . De luni ma astept sa-mi fie trimis celalalt, si n-as vrea sa-l returnez si sa apar drept client incorect. Pretul meu este exact cel pe care l-am platit, 363 euro (este cu portul-valiza- lui cu tot) si care se poate vedea pe documentele de cumparare. De ce nu l-ati comanda la Thomann? Eu asa as face, singurul avantaj luandu-l de la mine ar fi ca se poate proba. Telefon 0720032190, nu pot vinde decat in Bucuresti. Salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schema Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 Inca valabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schema Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 Multumesc de gazduire, va rog sa inchideti topicul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts