Neo Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Din dorinta de a ajuta comunitatea RGC, si membrii ei, anuntz ca : Creez afise/logouri/bannere de publicitate (in format digital, sau imprimari) pentru diverse evenimente/concerte/trupe... in functie de gustul fiecaruia, se pot specifica preferintele aferente, aici, pe topic, sau pe PM... Precizez ca nu sunt un artist profesionist, grafica computerizata, insa, acaparandu-ma pe parcursul anilor... singurul motiv pentru care fac chestia asta este acela de a ajuta membrii acestui forum, si pt a-mi stimula simtul artistic (after all, trebuie sa am si eu un benefit ) Realizarea afiselor pentru evenimente/concerte/anuntzuri, este GRATUITA. La comanda, se pot efectua si imprimari profesionale pe bannere de mici/mari dimensiuni, logo-uri, pliante, carti de vizita... Voi posta, daca nu azi, in decursul acestor zile cand am timp, cateva lucrari... Numai bine, Iliescu Adrian
Neo Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 (edited) dupa cum am promis, am revenit cu cateva lucrari (nu foarte multe) : sunt cateva lucrari, culese aleatoriu din calculator, din ce am mai pastrat, sau mai bine zis, din cele cu care am mai ramas, in urma unei masive pierderi de date, anu trecut Edited February 9, 2011 by Neo
hades Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Felicitari pentru initiativa! Nu prea mai gasesti nimic gratis in ziua de azi, nu stiu tu cum de ai curajul sa faci asta... probabil ai mult timp liber
Neo Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Felicitari pentru initiativa! Nu prea mai gasesti nimic gratis in ziua de azi, nu stiu tu cum de ai curajul sa faci asta... probabil ai mult timp liber timp? deloc, avand in vedere ca imi bate si atestatu pt arhitectura si BAC-ul la usa, + alte activitati extrascolare (muzica, femei, etc), dar avand in vedere ca fac asta din placere, timp imi voi face si odata cu asta, voi castiga si mai multa experienta in acest domeniu.. Numai bine, Iliescu Adrian
Neo Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 (edited) Stealling art it's not only immoral, it's illegal. Edited February 23, 2011 by Neo
triptiti Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Salut.M-ar interesa niste logouri pt trupa mea.Ai putea sa faci?Logouriile sunt gratuite sau doar afisele?
Neo Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Afisele pt evenimente si concerte sunt gratuite. Pt restu, vorbim in privat
Guest Metalzone91 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Hey, cum ti s-a parut BAC-ul ? Toate bune ? Cheers pt initiativa, by the way . Unde dai mai departe la arhitectura, Bucale, Cluj ?
Neo Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 BAC-ul mi s-a parut o prostie, sincer, l-am trecut lejer.... cate despre facultate, mai raman un an de zile in orasul natal, timp in care imi voi investi toate fortele in trupa, dupa care vom mai vedea cum decurg lucrurile...
Guest tag Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 se poate sa ma ajuti cu un afis pentru un eveniment?? cum putem vorbi? Din dorinta de a ajuta comunitatea RGC, si membrii ei, anuntz ca : Creez afise/logouri/bannere de publicitate (in format digital, sau imprimari) pentru diverse evenimente/concerte/trupe... in functie de gustul fiecaruia, se pot specifica preferintele aferente, aici, pe topic, sau pe PM... Precizez ca nu sunt un artist profesionist, grafica computerizata, insa, acaparandu-ma pe parcursul anilor... singurul motiv pentru care fac chestia asta este acela de a ajuta membrii acestui forum, si pt a-mi stimula simtul artistic (after all, trebuie sa am si eu un benefit ) Realizarea afiselor pentru evenimente/concerte/anuntzuri, este GRATUITA. La comanda, se pot efectua si imprimari profesionale pe bannere de mici/mari dimensiuni, logo-uri, pliante, carti de vizita... Voi posta, daca nu azi, in decursul acestor zile cand am timp, cateva lucrari... Numai bine, Iliescu Adrian
Neo Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 contact doar pe PM, pe mail : adrian.iliescu92@yahoo.com / @gmail.com sau la telefon : 0762610890
Recommended Posts