Stockholm_Syndrome Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Sunt din Bucuresti , am 18 ani , stiu teorie , ca nivel ma consider intre mediu si avansat , scule , experienta de scena , de trupa , lipsa de inspiratie in scrierea acestui post and so on. Caut un proiect serios , preferabil deja format de rock alternative , indie , pop , hard rock (preferabil compozitie si nu coveruri) orice prin zona asta. Fara blues sau metale exagerat de alerte si grohaielicioase. Contact la oxygen_addiction@yahoo.com sau 0726625364 Cheers.
Un Tobar Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Sunt din Bucuresti , am 18 ani , stiu teorie , ca nivel ma consider intre mediu si avansat , scule , experienta de scena , de trupa , lipsa de inspiratie in scrierea acestui post and so on. Caut un proiect serios , preferabil deja format de rock alternative , indie , pop , hard rock (preferabil compozitie si nu coveruri) orice prin zona asta. Fara blues sau metale exagerat de alerte si grohaielicioase. Contact la oxygen_addiction@yahoo.com sau 0726625364 Cheers. da-mi un add la razvan.staicut si vb
Recommended Posts