Shadowseeker Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Salut , suntem Paul ,basist., si Stefan ,clapar, si cautam oameni pentru a infiinta o trupa prin Timisoara . Sala momentan nu avem, dar suntem in proces de gasire. Cat despre ce am vrea sa cantam, noi ne-am gandit la un melodic death metal , geva in genu Children of Bodom, In Flames , Skyfire , Norther , Dark Tranquility etc , compozitie proprie nu coveruri. Eventual cu influente din thrash , black , symphonic ,power metal , poate ceva folk , oricum nu un gen fix. Nu suntem complet rigizi in privinta genului si suntem deschisi la influente ,sugestii si sfaturi. Nu cerem cine stie ce cunostinte muzicale , doar sa-ti stii instrumentul si eventual n-ar strica putina cunostinte teoretice . Noi avem o tona de idei si compozitii proprii pe care dorim sa le lucram , dar ele nu sunt finale ( orice membru poate sa-si dea cu parerea , e chiar indicat asta). Un exemplu de piesa mai soft la care am lucrat : Si una mai folk: Stiu ca nu sunt in gen , dar sunt puse sa va faceti o idee despre cum scriem piesele (si sa ne dam MARI ) Iduri la care ne poti contacta : Stefan : noble_kaizoku@yahoo.com Paul : madmasterdiablo@yahoo.com Va asteptam.
Bogdi Skinny Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 interesanta si tentanta idee......mai greu cu sala insa......
Shadowseeker Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Am gasit . Multumim. . Puteti inchide threadul.
Recommended Posts