www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , suntem Paul ,basist., si Stefan ,clapar, si cautam oameni pentru a infiinta o trupa prin Timisoara . Sala momentan nu avem, dar suntem in proces de gasire.

Cat despre ce am vrea sa cantam, noi ne-am gandit la un melodic death metal , geva in genu Children of Bodom, In Flames , Skyfire , Norther , Dark Tranquility etc , compozitie proprie nu coveruri. Eventual cu influente din thrash , black , symphonic ,power metal , poate ceva folk , oricum nu un gen fix.

Nu suntem complet rigizi in privinta genului si suntem deschisi la influente ,sugestii si sfaturi. Nu cerem cine stie ce cunostinte muzicale , doar sa-ti stii instrumentul si eventual n-ar strica putina cunostinte teoretice .

Noi avem o tona de idei si compozitii proprii pe care dorim sa le lucram , dar ele nu sunt finale ( orice membru poate sa-si dea cu parerea , e chiar indicat asta).

Un exemplu de piesa mai soft la care am lucrat :

Si una mai folk:

Stiu ca nu sunt in gen , dar sunt puse sa va faceti o idee despre cum scriem piesele (si sa ne dam MARI )

Iduri la care ne poti contacta :

Stefan : noble_kaizoku@yahoo.com

Paul : madmasterdiablo@yahoo.com

Va asteptam.