www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vand o copiutza Fender Stratocaster

Recommended Posts

Guest Ninnurta
Posted

Vand o chitarutza copie Fender Stratocaster (banuiesc ca este Reghin), mi-a fost facuta cadou. Tastele sunt brici, dozele guitza destul de bine.

Va mai dau la ea husa (tipica neagra, cum gasiti in fiecare magazin din material impermeabil), 1 pana Gibson, cureaua de pus pe umar si cablul (care oricum nu e cine stie).

O aveti in poza iar pretul este de 4.000.000 lei.

pentru contact va rog sa-mi scrieti la adresa mea raphaelle69@yahoo.com

post-19-1113557674_thumb.jpg

Posted

La adresa asta: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=3&view=getnewpost Axa aproape ca si-a facut de ras chitara.

Asta e Reghinul meu "Iris", cea mai ieftina chitara de pe piata acum 3 ani, din 3-4 probate am reusit sa gasesc una cu griful drept si care nu falseaza (aproape :)) deloc.Din start am smuls de pe ea corzile Belson din fabrica si am pus D'Addario 0.09 parca, si merita fiecare banut in plus.  Dozele sunt groaznice, intentionez sa mai schimb din ele, :(  dar in rest corpul pare bun. Cele 2 butoane de Ton nu folosesc la nimic  (reglajul e aproape insesizabil) . Maneta aia care imita un Floyd Rows e inutilizabila, la o miscare cat de mica dezacordeaza grav tot sistemul de corzi.

Poza e facuta acum 3 ani cand am luat-o si eram foarte incantat de noua mea achizitie. :)

Parerea mea este sa scazi pretul, altfel... :)

Guest Ninnurta
Posted

Catalin frate, e noua chitara si mai dau si husa la ea. Chiar nu stiu care sunt preturile. Eu nu cant pe asa ceva, dar nu suna rau, griful e drept si nu falseaza deloc (am conservatorul facut...ma pricep cat de cat), spuneti voi un pret atunci.

Sunt deschis la propuneri.

Posted
Catalin frate, e noua chitara si mai dau si husa la ea. Chiar nu stiu care sunt preturile. Eu nu cant pe asa ceva, dar nu suna rau, griful e drept si nu falseaza deloc (am conservatorul facut...ma pricep cat de cat), spuneti voi un pret atunci.

Sunt deschis la propuneri.

uite eu as fi dispus as dau 2.500.000 pe ea daca suna bine....fara sa vreau husa la ea

Posted

...sunt dispus sa dau 2.500.000 pe ea in cazul in care suna bine

Guest Ninnurta
Posted

Amza facem 3 si ti-o dau cu tot ce are pe ea... Cum facem sa o auzi?...Eu sunt cam din Braila...tu?

Posted

Din pacate nu am 3 milioanea...si eu acu sunt in Bucuresti si oricum n-am cum sa vad chitara :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.