eduard.alexandru Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Schimb T-Rex Bloody Mary cu un procesor sau cu pedale de drive care au cabsim (Digitech, Hardwire, Blackstar) Sunt interesat in special de urmatoarele procesoare: RP-250, RP-255, RP-350 (Digitech) G2Nu, G2.1 (Zoom). Puteti faca oferte, nu sunt neaparat fixat pe ce am enumerat mai sus. Se schimba si pe tarzanei (500 Ron, negociabil). Contact: aici sau prin mesaj privat (intru de 3-4 ori pe zi) http://forums.rgc.ro/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=74694 http://forums.rgc.ro/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=74693 http://forums.rgc.ro/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=74692 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted January 24, 2011 Author Share Posted January 24, 2011 http://www.magazinuldemuzica.ro/T-REX-BLOODY-MARY-_-23923.html De firma, fabricata in Danemarca, deosebit de versatila. Se schimba si cu ceva din seria GFX de la Zoom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted January 25, 2011 Author Share Posted January 25, 2011 (edited) Schimb si pe diverse pedale + cabsim. Pedala e in stare perfecta. O dau doar pentru ca imi schimb setupul si am nevoie de cabsim si de cateva efecte digitale. Edited January 25, 2011 by draugr Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted January 26, 2011 Author Share Posted January 26, 2011 (edited) Oferta DOAR pana pe 31 Ianuarie: T-Rex Bloody Mary cu 420Ron. sau T-Rex Bloody Mary cu 400Ron + doza 0.5 Silva Bruna + un pachet de Marlboro rosu lung. Edited January 26, 2011 by draugr Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 Am rezolvat problema cabsimului si a efectelor digitale, deci anunt cu mare bucurie ca pedala NU mai este de vanzare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted January 30, 2011 Author Share Posted January 30, 2011 (edited) Am rezolvat problema cabsimului si a efectelor digitale, deci anunt cu mare bucurie ca pedala NU mai este de vanzare. Am rezolvat pe naiba... UP! Ies din calcul procesoarele Digitech. Sunt interesat de: -procesoare Zoom sau Korg; -pedale din X-series de la Digitech; -pedale Hardwire; -orice + un cabsim decent. Edited January 30, 2011 by draugr Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 Dupa cateva ore petrecute cu diverse procesoare, constat ar trebui sa fiu tampit sa imi iau unul, deci o sa iau in considerare ofertele urmatoare: -bani; -pedale Digitech/Hardwire; -chitara bass; -combo pentru cantat in casa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalin_2000 Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 pretul este de 500 roni catalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 pretul este de 500 roni catalin Deci esti interesat sa o cumperi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted February 19, 2011 Author Share Posted February 19, 2011 Sta degeaba de o luna si ceva, motiv pentru se schimba pe ce e enumerat mai sus, sau pe un combo de maxim 20W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 (edited) In 8 ore maxim pun mana pe un Laney, deci nu ma mai intereseaza schimbul cu un combo. "Sangeroasa" se schimba doar pe bani. Edited February 25, 2011 by draugr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts